به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از خبرگزاری فرانسه، سازمان بینالمللی آکسفام هشدار داد که بحران کرونا در حال تشدید نابرابری در جهان بوده است به شکلی که ثروتمندها به سرعت ثروتمندتر می شوند و احتمالاً سال ها طول می کشد تا اوضاع اقتصادی فقیرترین کشورهای جهان بهبود یابد.
در گزارشی تحت عنوان "ویروس نابرابری"، این سازمان هشدار داد که دوره همه گیری کرونا اولین دوره ای از زمان شروع ثبت نابرابری در جهان است که طی آن آن آن در تقریباً تمام کشورها افزایش نابربری به طور همزمان رخ داده است.
در گزارش آکسفام آمده است: 1000 نفر اول در لیست ثروتمندترین افراد جهان فقط در طی 9 ماه ضررهای ناشی از بحران کرونای خود را جبران کردند، اما بهبودی فقیرترین افراد در جهان بیش از یک دهه طول می کشد.
آکسفام همچنین بر این واقعیت تاکید کرد که تأثیر ویروس کرونا نیز به شکل نابرابری احساس می شود به طوری که نرخ مرگ و میر در اقلیت های قومی در برخی از کشورها بیشتر است و زنان در بخش های مختلف اقتصاد بیشترین آسیب را از همه گیری کرونا دیده اند.
زمان بندی این گزارش همزمان با آغاز رویداد مجازی مجمع جهانی اقتصاد در داووس است. یک هفته کامل از برنامه های جهانی این مجمع به کمک رهبران برای انتخاب راه حل های نوآورانه و جسورانه برای جلوگیری از همه گیری و بهبودی اقتصادی قوی در طی سال آینده اختصاص خواهد یافت.
آکسفام در گزارش خود همچنین تاکید کرد که اقتصادهایی که نسبت به بقیه عادلانه تر هستند شاهد بهبود سریع اوضاع اقتصادی خود خواهد بود.