کد خبر:۹۰۷۸۸۷

زیست شبانه در کل تهران اجرا نمی‌شود

عضو شورای شهر تهران با اشاره به جزئیات لایحه تحقق شهر بیدار گفت: زیست شبانه در کل تهران اجرا نخواهد شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، زهرا صدراعظم نوری در صحن امروز شورای شهر تهران درباره جزئیات «لایحه برنامه تحقق شهر بیدار تهران» اظهار داشت: بر اساس این لایحه برنامه این چنین بوده که از ظرفیت‌های داخل شهر استفاده شود و فضا‌هایی برای فعالیت‌ها در شب هنگام اختصاص یابد.

وی گفت: ۵ پهنه برای اجرای شهر بیدار در نظر گرفته شده و برای هر پهنه نقاطی را در نظر گرفته‌ایم و کل منطقه مدنظر نیست.

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: به طور مثال اگر پهنه جنوب برای این موضوع پیش‌بینی شده باشد محدوده حرم عبدالعظیم (ع) را در نظر گرفته‌ایم و یا در پهنه شرق فقط منطقه هفت‌حوض مدنظر است نه کل منطقه ۸ بنابر این اجرای این طرح مربوط به کل تهران نیست.

نوری با اشاره به اینکه این امکان وجود ندارد همه تهران تا صبح بیدار باشد گفت:‌زیست شبانه در کل شهر تهران پر هزینه است و تبعات زیادی می‌تواند به همراه داشته باشد.

وی درباره انتشار عمومی مجوز فعالیت در شهر بیدار گفت: با این موضوع موافق هستم چرا که افرادی در حال حاضر در روزبازار‌ها فعالیت دارند و باید این روزبازار‌ها محلی برای افرادی باشد که استحقاق دارند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار