در پی تجمع اعتراضی گروهی از معترضان آمریکایی به شیوه ایمنیسازی افراد با استفاده از تزریق واکسن کرونا، بزرگترین مرکز واکسیناسیون آمریکا در «لسآنجلس» موقتاً تعطیل شد.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، بزرگترین مرکز واکسیناسیون ایالات متحده در «لس آنجلس» روز گذشته (شنبه) در پی تجمع اعتراضی گروهی از مخالفان به شیوه ایمنی شدن افراد در مقابل ویروس کرونا از طریق تزریق واکسن «کووید-۱۹»، به طور موقت تعطیل شد.
شبکه روسی «راشاتودی» در این خصوص گزارش کرد، دسترسی به استادیوم «داجر» در لس آنجلس ایالت کالیفرنیا که بعنوان بزرگترین مرکز واکسیناسیون جمعی ایالات متحده فعالیت دارد، روز شنبه به وقت محلی به مدت یک ساعت پس از آن تعطیل شد که گروهی از معترضان در مقابل درب ورودی این مرکز تجمع کردند تا به نحوه ایمنی سازی بدن افراد از طریق ترزیق واکسن کرونا اعتراض کنند.
ورودی این مرکز واکسیناسیون در حدود ساعت ۱۴:۰۰ روز شنبه (۰۱:۳۰ بامداد یکشنبه به وقت تهران) مسدود شد.
تصاویر منتشر شده بر روی شبکههای اجتماعی گروهی از معترضان را نشان میدهد که پلاکاردهایی را به دست گرفتند که بر روی آنها نوشته شده است: «کووید یک کلاهبرداری است»، «به قرنطینه پایان دهید»، «نرخ ۹۹ درصدی بقا» و «نه به واکسن».
روزنامه آمریکایی «لس آنجلس تایمز» گزارش کرد که تصمیم برای ممانعت از ورود رانندگان به داخل محوطه این مرکز واکسیناسیون از جانب اداره آتشنشانی لس آنجلس و یک اقدام «احتیاطی» بوده است.
به دنبال برگزاری تجمع اعتراضی مخالفان آمریکایی با واکسن کرونا در مقابل این مرکز واکسیناسیون، نیروهای امنیتی پلیس لس آنجلس نیز در محل مستقر شدند و به مدت یکساعت از ورود افراد به این مرکز ممانعت به عمل آوردند.
یکی از نیروهای امنیتی پلیس در زمان تعطیلی این مرکز واکسیناسیون به فردی که به تعطیلی این مرکز اعتراض کرد، گفت: «در حال حاضر این مرکز تعطیل است. هیچ کس در حال حاضر حق ورود ندارد. فقط در خودروهای خود منتظر بمانید و این بهترین کاری است که میتوانید بکنید».
طبق گزارش راشاتودی، درست لحظاتی قبل از باز شدن مجدد این مرکز، کاروانی از چند خودروی پلیس در محل این تجمع حاضر شدند.
این اولین بار نیست که گروهی از معترضان آمریکایی در اعتراض به کارآمدی تزریق واکسن کرونا برای افزایش ایمنی در مقابل این ویروس تجمع برگزار میکنند.
طبق جدیدترین آمار دانشگاه جانز هاپکینز، تاکنون بیش از ۲۶ میلیون آمریکایی به ویروس کرونا آلوده شدهاند و از آن میان دستکم ۴۴۰ هزار نفر جان خود را از دست دادهاند.
ایالت کالیفرنیا با سه میلیون و ۳۰۸ هزار و ۴۵۵ مورد ابتلا و ۴۰ هزار و ۶۷۸ مورد فوتی بیشترین آمار مبتلایان به کرونا در ایالات متحده را به خود اختصاص داده است و بحران کرونا در بسیاری از شهرهای آمریکا به اندازهای جدی شده است که در اولین جلسه ستاد مقابله با کرونا دولت «جو بایدن» رئیسجمهور ایالات متحده آمریکا، برآورد شد که ظرف چهار هفته آینده دستکم ۹۰ هزار آمریکایی بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست میدهند.
با اینحال، علیرغم آنکه دو شرکت آمریکایی «فایزر» و «مُدرنا» تأییدیه واکسنهای ضد کرونایی خود را دریافت و میلیونها دوز از آنها را در سراسر ایالات متحده و کشورهای دیگر از جمله انگلیس توزیع کردهاند، بر اساس گزارشهایی که در سامانه فدرال «گزارش عوارض جانبی واکسن» در آمریکا ثبت شده، حدود ۶۰ نفر در این کشور بعد از دریافت یکی از واکسنهای «فایزر» یا «مدرنا» جان باختهاند و صدها نفر دچار عوارض بعضاً تهدیدکننده حیات شدهاند.
از طرف دیگر، رسانههای آمریکایی روز گذشته (شنبه) گزارش کردند که آزمایش دوم ابتلا به کرونای یک قانونگذار دموکرات آمریکا پس از دریافت دوز دوم واکسن فایزر مثبت اعلام شد