کد خبر:۹۰۹۲۷۴

مساعدت مرزبانان پلیس برای درمان دختربچه افغانستانی

فرمانده هنگ مرزی تایباد از مساعدت مرزبانان این فرماندهی با خانواده یک دختر بچه ۲ ساله افغانستانی برای ورود به کشور و درمان وی خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ محمد چراغ با اشاره به مساعدت مرزبانان نیروی انتظامی برای درمان دختربچه افغانستانی، در این رابطه اظهار کرد: خانواده دختر بچه‌ای دو ساله ساکن یکی از روستا‌های مرزی کشور افغانستان که به علت جراحات شدید وارده به دخترشان در اثر حادثه، به نوار مرزی مراجعه کرده بودند با همکاری مرزبانان نیروی انتظامی وارد خاک ایران شدند.

فرمانده هنگ مرزی تایباد افزود: پس از بررسی موضوع، با توجه به وخامت حال فریبا؛ دختر بچه ۲ ساله افغانستانی و همچنین نبود امکانات بیمارستانی در کشور افغانستان، این دختر بچه توسط مرزبان کشور مقابل به مرزبان جمهوری اسلامی ایران معرفی و به همراه پدر و مادرش برای درمان با همکاری و مساعدت مسئولان فرماندهی مرزبانی جمهوری اسلامی ایران وارد خاک کشورمان شدند.

وی ضمن قدردانی از مرزبانان در انجام این اقدام انسان‌دوستانه و آرزوی سلامتی برای دختر بچه افغانستانی، خاطرنشان کرد: مقرر شد پس از معالجه این کودک، خانواده وی کشور ایران را ترک کرده و به روستای خود بازگردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار