موشكهاي دوربرد ايران از عوامل بازدارندگي موثر در برابر دشمن است
به گزارش «شبکه خبر دانشجو» به نقل از روابط عمومي نيروي مقاومت بسيج، مراسم توديع و معارفه فرماندهان قديم و جديد تيپ 82 سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوين با حضور سردار نورعلي شوشتري، جانشين فرمانده نيروي زميني سپاه برگزار شد.
سردار شوشتري در اين مراسم با اشاره به مسائل سياسي و تحولات اخير منطقهاي، اظهار داشت: امروز دشمن جرات حمله به ايران را ندارد و ميداند اگر حماقتي كند، با ضربات مهلكي از سوي ايران مواجه خواهد شد.
جانشين فرمانده نيروي زميني سپاه، پيشبرد همه جانبه ايران در امورات نظامي، تسليحاتي و موشكهاي دور برد را عامل موثر در بازدارندگي نظامي در برابر دشمن ذكر كرد.
وي ضمن بيان تحولات اخير در سپاه پاسداران، اين تغيير و تحولات ساختاري را عاملي موثر در جهت رشد همه جانبه سپاه و بسيج دانست.
شوشتري با تقدير از زحمات سردار صابري فرمانده سابق تيپ82 سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوين، لوح تقديري را از سوي فرمانده نيروي زميني سپاه به وي تقديم كرد./انتهاي پيام/