کد خبر:۹۱۲۱۲۷

مصرف روی و ویتامین C تاثیری بر بیماری کووید-۱۹ ندارد

نتایج یک بررسی نشان می‌دهد که مصرف «روی» و ویتامین C تاثیری بر بیماری کووید-۱۹ ندارد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مصرف مکمل‌های روی و ویتامین C ممکن است به تقویت سیستم ایمنی کمک کند، اما در صورت اثربخش بودن در درمان بیماری کووید-۱۹، تاثیر آن بسیار ناچیز است.

محققان اظهار داشتند: این مطالعه پس از ۱۰ روز درمان با مکمل‌های روی، ویتامین C یا هر دوی آن‌ها پایان یافت، زیرا این مکمل‌ها در بیماران کرونایی که در بیمارستان تحت درمان نبودند اثربخش نبوده است.

محققان آمریکایی اظهار داشتند: مصرف مکمل روی یا ویتامین C با دوز بالا یا ترکیب هر دوی آن‌ها تاثیری در کاهش مدت زمان بیماری در بیماران سرپایی مبتلا به کووید-۱۹ در مقایسه با روش‌های درمانی استاندارد نداشته است.

به گفته محققان آمریکایی از آنجاییکه در این آزمایش به "نقطه نهایی اولیه" خود مبنی بر اثبات اثرات مفید روی یا ویتامین C دست نیافتیم روند آزمایشات زودتر خاتمه یافت.

در چندین مطالعه مزایای مکمل‌های تقویت کننده سیستم ایمنی بدن در درمان بیماری کووید-۱۹به تنهایی یا در ترکیب با دارو درمانی مورد بررسی قرار گرفته اند.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری یونایتدپرس، هرچند به گفته محققان این اثربخشی در مورد مکمل‌های روی و ویتامین C مشاهده نشده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار