مومنان از فرصت طلايي رمضان استفاده كنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۲۵
خطيب جمعه گرگان:

مومنان از فرصت طلايي رمضان استفاده كنند

خطيب جمعه گرگان گفت: مومنان براي بهره‌گيري از فرصت طلايي ماه مبارك رمضان تلاش كنند.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از گرگان، آيت الله نورمفيدي در خطبه هاي نماز جمعه ديروز شهرستان گرگان با اشاره به حادثه 11 سپتامبر اظهار داشت: حادثه 11 سپتامبر هويت واقعي سرمداران آمريكا را آشكار مي كند؛ و اين در حالي است كه هنوز ابعاد اين حادثه در پرده ابهام قرار دارد.

وي در ادامه افزود: آمريكا به بهانه دستگيري بن‌لادن و تروريست به عراق و افغانستان حمله كرد و در باتلاق بزرگي فرو رفت.

نماينده مردم گرگان در مجلس خبرگان رهبري به حادثه 17 شهريور و جمعه خونين اشاره كرد و گفت: خون شهدا، اين انقلاب را بيمه كرد؛ چرا كه پس از كشتار بي رحمانه مردم در 17شهريور 57 كه باعث نااميدي برخي از انقلابيون شده بود، تاكيدات و فرمايشات امام جان تازه اي به آنان بخشيد و موجب تقويت مبارزات انقلابيون شد.

نورمفيدي در خصوص ماه رمضان نيز تصريح كرد: ماه رمضان ماه تقوا و خودسازي و ماه تقرب به خداست.

خطيب جمعه گرگان درباره اثرات دعا در زندگي انسان نيز مطالبي را عنوان كرد و گفت: دعا جدي ترين و پاكترين ارتباط انسان با خالق حكيم و گفت و گوي صميمانه انسان با خدا است.

وي در ادامه با تاكيد بر اينكه دعا راه خودسازي و خشوع در برابر خداست، افزود: امروز اكثر گرفتاري هاي بشر در زندگي به دليل عدم توجه به خداست.

لازم به ذكر است، قبل از برگزاري نماز پرفيض جمعه، محفل انسي با قرآن به همت هيئت رزمندگان اسلام و با حضور قاريان برجسته استاني برپا شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار