دلخوش در گفتگو با دانشجو:
نداشتن زندان برای ۵ سکه به بالا در حد پیشنهاد است/ باید طوری قانون بنویسیم که آقا و خانم متضرر نشوند
سخنگوی کمیسیون قضائی مجلس در پاسخ به این سوال که تکلیف زندان نداشتن ۵ سکه به بالا چه میشود؟ گفت: درباره نداشتن زندان برای ۵ سکه به بالا باید بگویم که این موضوع هنوز پیشنهاد است.
کاظم دلخوش، سخنگوی کمیسیون قضائی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، درباره تعیین تکلیف طرح مهریه در کمیسیون قضائی، اظهار کرد: ایتدا باید گفت که اکنون مسئله مهریه در جامعه یک بحث مهم و حساسی است از این رو باید یررسیهای لازم بر روی این طرح انجام گیرد.
وی با بیان اینکه طرح مهربه در دستورکار کمیسیون قضائی و مجلس قرار دارد، ادامه داد: هنوز این طرح در کمیته مربوطه قرار دارد و به صحن کمیسیون نیامده است تا مشخص شود چه بندهایی در درون خود دارد.
سخنگوی کمیسیون قضائی مجلس گفت: درصدد هستیم تا نظرات کارشناسان و حقوقدانهای قضایی را در این رابطه بپرسیم تا بتوانیم یک طرح جامع و کامل که بتواند تمام زوایای این موضوع را در بربگیرد، زیرا به تنهایی مجلس نمیتواند در این موضوع تصمیم گیری کند.
دلخوش تصریح کرد: مهریه یک تیغ دولبه است یعنی اگر بخواهیم طوری قانون نویسی کنیم که به نفع اقایون باشد خانمها متضرر خواهند شد و اگر بالعکس باشد آقایون. پس باید طوری قانون مهریه اصلاح شود که کسی در این رابطه متضرر نشود و از این رو کمیسیون قضائی درصدد است تا به نحوه احسن قانون را اصلاح کند.
وی در پاسخ به این سوال که تکلیف زندان نداشتن ۵ سکه به بالا چه میشود؟ گفت: درباره نداشتن زندان برای ۵ سکه به بالا باید بگویم که این موضوع هنوز پیشنهاد است و کمیسیون یه طور جد به این موضوع وارد نشده است.
سخنگوی کمیسیون قضائی مجلس در پایان بیان کرد: قانون باید طوری نوشته شود که جامع و مانع باشد تا از تخلفات احتمالی جلوگیری شود یعنی افرادی هستند که قصد ازدواج دارند، ولی عملا تفکر اصلی آنها ازدواج نیست بلکه میخواهند از ازدواج سوء استفاده کنند که این مورد باید در قانون نویسی دیده شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.