زلزله كازرون با 23 پس لرزه 12 مصدوم داشت
به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو»، مهندس عبدالله حسيني اظهار داشت: مركز زلزله 1/6 ريشتري منطقه كوهستاني واقع در روستاي جعفر جن از توابع شهرستان كازرون بوده است.
وي از وقوع 23 پس لرزه خبرداد و بزرگترين آن را 8/3 ريشتر اعلام كرد.
حسيني افزود: با توجه به شدت زلزله، پس لرزه هاي آن در تعدادي از نقاط استانهاي فارس، يزد، كهكيلويه، خوزستان و بوشهر ثبت شده است.
وي گفت: با بروز اين حادثه ستاد بحران استان و شهرستان سريعاً تشكيل شد و با هدايت و اعزام دستگاه هاي امدادرسان از جمله هلال احمر و اورژانس به منطقه، عمليات امدادرساني را در لحظات اوليه حادثه آغاز کرد.
حسيني مصدومين اين حادثه را 12نفر كه به صورت سرپايي در مراكز پزشكي درمان شده اند، اعلام كرد.
وي همچنين از تخريب كامل يك واحد مسكوني و خسارت جزئي تعدادي از اماكن عمومي از جمله سقف سينما، يك واحد آموزشي و يكي از ساختمان هاي اداره مخابرات در شهر كازرون خبر داد.
سرپرست حوزه معاونت عمراني استانداري فارس اظهار داشت: طبق بررسيهاي انجام گرفته واحدهاي مسكوني موجود در بافت فرسوده 30 روستا بين 30 تا 40 درصد خسارت ديده اند.
وي وضعيت منطقه را در حال حاضر عادي توصيف كرد و گفت: اين زلزله خسارات چنداني نداشته است./انتهاي پيام/