کد خبر:۹۱۳۴۵۷

سردار محمد: بندر پارسیان اولین و بزرگترین بندر تخصصی صنعتی، معدنی و نفتی ایران است

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) بندر پارسیان را نخستین و بزرگترین بندر تخصصی صنعتی، معدنی و نفتی در ایران دانست که نیازهای تخلیه و بارگیری سه صنعت عمده انرژی‌‌بر شامل پتروشیمی، فولاد، آلومینیوم و سیمان را پاسخگو خواهد بود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سردار سعید محمد با اشاره به افتتاح سکوی شماره ۵ بندر پارسیان در روز پنجشنبه توسط رییس جمهوری اظهار داشت: بندر پارسیان به عنوان دروازه اصلی واردات مواد خام و صادرات محصولات تولیدی حاصل تلاش مشترک قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) و سازمان ایمیدرو زیر مجموعه وزارت صنعت، معدن و تجارت است و این در حالی است که بیش از ۸۰ درصد از اسکله‌های فعال کشور به دست قرارگاه ساخته شده است.

سردار محمد گفت: در خیلی از حوزه‌ها و گرایش‌ها به سرمایه‌گذار تبدیل شده‌ایم که دولت را در سرمایه‌گذاری در پروژه‌ها و ایجاد اشتغال و کارآفرینی کمک می‌کنیم و در اجرای پروژه بندر پارسیان نیز ۸۰ درصد سرمایه‌گذاری توسط قرارگاه انجام شده است.

وی اظهار داشت: این پروژه شامل ۱۵۰۰ متر موج‌شکن اصلی، ۴ پست اسکله با امکان تخلیه و بارگیری حدود ۹ میلیون تن انواع کالا در سال است که ظرفیت شناورهایی تا ۱۰۰ هزار تن با حداکثر عمق آبخور ۱۷ متر در طراحی‌ها لحاظ شده و در حال حاضر اسکله شماره پنج آن تکمیل شده است.

شهرستان پارسیان در غرب استان هرمزگان و ۳۰ کیلومتری عسلویه واقع شده است و منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی‌بر پارسیان در محدوده‌ای افزون بر ۱۰ هزار هکتار در این شهرستان واقع شده است و قرار است در این بندر، چهار اسکله ساخته شود تا کشتی‌های با تناژ بالا در این بندر پهلوگیری کنند.

طراحی و اجرای بندر پتروشیمی پارس به عنوان بزرگترین بندر پتروشیمی غرب آسیا، طراحی و اجرای فاز نخست بندر شهید بهشتی چابهار به عنوان اولین بندر اقیانوسی کشور، طراحی و اجرای بندر شهید رجایی به عنوان بزرگترین بندر تجاری و پایانه کانتینری کشور و طراحی و احداث بندر تمبک به عنوان بزرگترین بندر کیسونی غرب آسیا توسط قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) اجرا شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار