آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۴۵۴۱
طی توافق‌نامه‌ای؛

مرکز نوآوری شرکت چادرملو در برج فناوری دانشگاه امیرکبیر راه‌اندازی می‌شود

دانشگاه‌های صنعتی امیرکبیر و اردکان با شرکت معدنی و صنعتی چادرملو توافق‌نامه همکاری امضا کردند که براساس آن مرکز نوآوری، تحقیق و توسعه این شرکت معدنی در برج فناوری دانشگاه امیرکبیر راه‌اندازی شود.
مرکز نوآوری شرکت چادرملو در برج فناوری دانشگاه امیرکبیر راه‌اندازی می‌شود

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، به منظور برقراری همکاری‏‌های پژوهشی مستمر میان شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دانشگاه اردکان، پلتفرمی با عنوان «مرکز نوآوری، تحقیق و توسعه شرکت معدنی و صنعتی چادرملو» در برج فناوری و نوآوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر راه‌‏اندازی می‌‏شود.

این پلتفرم با هدف توسعه زیرساخت‌‏های مرتبط با انقلاب صنعتی چهارم و حل مسائل فنی و راهبردی در شرکت معدنی و صنعتی چادرملو به عنوان یکی از بزرگترین شرکت‌های فولادی یکپارچه در کشور اجرا می‌شود. این مرکز که با همکاری‌‏های سه‌‏جانبه شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دانشگاه اردکان اداره خواهد شد، ایجاد و گسترش فناوری‌‏های نوظهور همچون پردازشگر‌های کلان داده‌‏ها، هوشمندسازی سامانه‌‏ها، فرآیند‌های مواد پیشرفته، تحقیق و توسعه و مسائل فنی و مهندسی روز را در ساختار شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در دستورکار خواهد داشت.

این توافق نامه با محوریت طراحی و تجهیز، راه‌اندازی و بهره‌برداری مرکز نوآوری، تحقیق و توسعه شرکت معدنی و صنعتی چادرملو منعقد شده است.

گفتنی است؛ در این جلسه سید احمد معتمدی رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر، فاطمه بهجتی اردکانی رئیس دانشگاه اردکان، مهندس محمدناصر تقی زاده مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، میرعلی یاری مدیر عامل تامین آب از خلیج فارس و حسین حسینی تودشکی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر حضور داشتند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار