به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، عصر امروز بیست و دومین جشنواره خیرین مدرسهساز خراسان رضوی همزمان با سراسر کشور و در ارتباط ویدئوکنفرانسی با اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری، محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه و محسن حاجی میرزایی وزیر آموزشوپرورش برگزار شد.
معاون اول رئیس جمهور در این مراسم با اشاره به تغییر رفتار دولتهایی که منابع مالی ایران را مسدود کردهاند، گفت: احساس میکنم روزها و ماههای امیدوارکنندهای در پیش است.
اسحاق جهانگیری افزود: ما با تحریمها و بیماری کرونا مواجه هستیم، کرونا تمام جنبههای زندگی ما را تحت تأثیر قرار داده و اثر آن در برخی بخشها نگرانکننده شده است.
وی افزود: همه میدانیم آموزش تعطیلبردار نیست و حضور دانشآموزان و معلمان در مدارس اثرات مثبت زیادی دارد، ولی بهخاطر کرونا و اهمیت سلامت دانشآموزان و معلمان مدارس تعطیل و شبکه شاد راهاندازی شد تا آموزش به صورت مجازی دنبال شود، ولی حتما شوکی به این حوزه وارد شد و باید کاری کنیم که عقبماندگیها را جبران کنیم.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه یکی از دغدغههای ما این است که خیلی از دانشآموزان به ابزار لازم از جمله تلفن همراه هوشمند برای تحصیل از طریق شبکه شاد دسترسی ندارند، متذکر شد: دولت، خیرین و آحاد مردم باید کمک کنند که فرزندی از فرزندان ما از این ابزارها محروم نشود.
جهانگیری گفت: معلمان کارهای ارزشمندی در این مدت انجام دادهاند، بهعنوان مثال خانم معلمی در بیمارستان بستری بود، اما آموزش را تعطیل نکرد، معلمی روستا به روستا رفت و به دانشآموزان درس داد، باید دست این معلمان را بوسید.
وی یکی از بهترین و مقبولترین امور خیرخواهانه در کشور را مدرسهسازی عنوان کرد و گفت: مدرسه کانون اصلی توسعه کشور است و مدرسهسازی برای پیشبرد عدالت آموزشی و تقویت روحیه همبستگی بین مردم اهمیت دارد.
معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه یکی از آرمانهای جمهوری اسلامی عدالت است و در بین جنبههای مختلف عدالت، عدالت آموزشی از مهمترین جنبههای عدالت است، عنوان کرد: صحنههایی که در مناطق محروم میبینیم دردآور و نگرانکننده است، ولی هیچ کدام نسبت به نبود امکانات آموزشی دردآورتر نیست.
جهانگیری با اشاره به لزوم کمک دولت و خیرین به مناطق محروم، تاکید کرد: برای مردم هیچچیزی مهمتر از استقرار عدالت و رفع تبعیض نیست.
وی در ادامه ضمن گرامیداشت یاد مرحوم حافظی و سایر خیرین، گفت: در مقطعی با شش قدرت بزرگ دنیا توافق کرده، برجام امضا شد و تحریمها لغو شد، اما آمریکاییها کار ضدانسانی و غیرعقلایی کردند و از برجام خارج شده و هدف خود را اعمال فشار بر مردم ایران قرار دادند تا به مردم درد وارد شود.
معاون اول رئیس جمهور یادآور شد: آنها دارو را تحریم کردند، ما برای خرید تجهیزات پزشکی به مبلغ ۷۰ میلیون دلار با سازمان بهداشت جهانی به توافق رسیدیم، اما بعد از یک سال هنوز امکان ورود این تجهیزات فراهم نشده است.
جهانگیری تصریح کرد: آمریکاییها فشار آوردند تا مردم را به خیابان بکشانند و نظام را تسلیم یا دچار فروپاشی کنند، اما ایستادگی ملت موجب شکست دشمن شد.
وی همراهی مردم در شکست دادن آمریکا را یک سند بزرگ و ماندگار تاریخی دانست و گفت: مردم احساس کردند که رفتار مسؤولان هم منطقی است و چپ و راست و اصلاح طلب و اصولگرا به دولت فشار نمیآوردند که دولت با ترامپ مذاکره کند.
معاون اول رئیس جمهور عنوان کرد: امروز مقامات آمریکا اعتراف میکنند که فشار حداکثری شکست خورده است، اکنون هم تا زمانی که آمریکا دست از لجاجت و کینهتوزی و دست از اقدامات علیه ملت ایران برندارند، ما باید بر مبنای عقل و منطق و رفتاری مورد قبول مردم اقدام کنیم.
جهانگیری با اشاره به تصویب قانونی برای مقابله با اقدامات آمریکا در مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: ما در دولت در آن مقطع نظرات خود را مکتوب به مجلس و شورای نگهبان اعلام کردیم، اما پس از تایید قانون، پذیرفتیم که قانون را باید اجرا کنیم، اما قانون را به روشی اجرا کردیم که آمریکا نتواند فشار خود را به ایران افزایش دهد، جهانیان از نحوه برخورد ما در اجرای این قانون شوکه شدند، با آژانس انرژی اتمی توافق کردیم و اکنون توپ در زمین آنهاست.
معاون اول رئیس جمهور در پایان گفت: احساس میکنم روزها و ماههای امیدوارکنندهای در پیش است، کشورهایی که منابع ما را مسدود کردهاند مثل کره و ژاپن اعلام میکنند منابع شما را آزاد میکنیم، امیدوارم دوران سختی و تلخی برای ملت ما زودتر تمام شود.