آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۵۷۴۰
یاراحمدی در گفتگو با دانشجو:

قرارگاه «مهنا» به منظور بررسی چالش‌های آموزش و پرورش در دانشگاه فرهنگیان فارس راه‌اندازی شد

مسئول قرارگاه «مهنا» بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان فارس گفت: قرارگاه مهنا به منظور بررسی مسائل و چالش‌های آموزش و پرورش در این دانشگاه راه‌اندازی شده است.

محمد یاراحمدی، مسئول قرارگاه «مهنا» بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان فارس در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: در آموزش و پرورش مسائل و چالش‌های زیادی وجود دارد که مربیان و سیاست گذاران نظام تعلیم و تربیت با آن دست و پنجه نرم می‌کنند.


یاراحمدی مطرح کرد: بسیاری از شناخت ما از نظام مسائل آموزش و پرورش، کلی بوده است و به صورت تخصصی این مسائل مورد بررسی قرار نگرفته اند.


مسئول قرارگاه «مهنا» بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان فارس اظهار داشت: در این راستا خواهران و برادران دغدغه مندِ بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان فارس، اقدام به راه اندازی قرارگاه «مهنا» داشته اند و شیوه نامه‌ای را برای این قرارگاه تنظیم کرده اند.


وی افزود: قرارگاه «مهنا» فرصتی را ایجاد کرده است که مسائل و چالش‌های آموزش و پرورش را با تشکیل هسته‌های مسئله محور در پردیس‌ها و مراکز دانشگاه فرهنگیان استان فارس، مورد بحث و بررسی قرار دهد.


این فعال دانشجویی با اشاره به شیوه نامه این قرارگاه بیان کرد: ابتدا دانشجویان در هسته‌های مسئله محور، مسائل اولویت دار را مشخص می‌کنند؛ در ادامه بر روی این مسائل و چالش‌های مشخص شده عملیات‌های علمی و پژوهشی انجام می‌شود تا راه حل‌ها و ایده‌هایی را برای این مسائل اتخاذ کنند و در گام بعد با ابزار‌هایی که در اختیار است و استفاده از همه ظرفیت‌ها این مسائل را به گفتمان تبدیل می‌کنند و یک جریان تحول خواهی‌راه اندازی می‌شود و در نهایت این مسائل را از مسئولان مربوطه مطالبه خواهند کرد.


یاراحمدی تاکید کرد: ۲۵۰ دانشجو خواهر و برادر استان فارس و خارج از استان در این قرارگاه ثبت نام کرده اند و مسائل مربوط به آموزش و پرورش  را بررسی خواهند کرد. هسته‌های مسئله محور با هدایت دهی مربیان پیش می‌روند که مربیان از ادوار بسیج دانشجویی هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار