کد خبر:۹۱۷۶۹۲
در گفتگو با دانشجو مطرح کرد؛

دستمالچیان:ملاقات پاپ با آیت‌الله سیستانی از اتفاقات مهم و بی نظیر سال گذشته بود

سفیر سابق ایران در لبنان یکی از مهمترین اخبارخوش در سال گذشته را ملاقات پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان با آیت الله سیستانی در عراق دانست و خاطرنشان کرد: این ملاقات در حقیقت پیام‌های صلح و دوستی و مودت را به صورت شفاف و علنی بیان کرد.

احمد دستمالچیان، سفیر سابق ایران در لبنان در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص بهترین اتفاق رخ داده در سال گذشته گفت: به نظر می‌رسد دو اتفاق مهم در عرصه بین المللی و منطقه از اهمیت بالایی برخوردار بود. مورد اول حذف ترامپ قمارباز و قاتل از عرصه قدرت ایالات متحده بود.

وی ادامه داد: مردم آمریکا او را از کاخ سفید بیرون انداختند و این اتفاق روندی بود که تقریبا با خوشحالی بسیاری از کشور‌های جهان مواجه شد، چون اساسا ترامپ همه دنیا را به جنگ و خونریزی کشیده بود و حمایت کامل از رژیم کودک کش صهیونیستی انجام می‌داد.

دستمالچیان با اشاره به جنایات دیگر ترامپ گفت: رئیس جمهور سابق آمریکا علنا از بن سلمان که قاتل خاشقجی بود حمایت می‌کرد و علی رغم گزارش‌های خود مراکز اطلاعاتی آمریکا مبنی بر اینکه بن سلمان مسئول قتل خاشقجی بوده است سعی می‌کرد این گزارش‌ها منتشر نشود. این در حالی است که پس از انتخاب بایدن و ورود او به کاخ سفید حجم زیادی از این گزارش‌ها اجازه انتشار یافت.

سفیر سابق ایران در لبنان با اشاره به اینکه رفتن ترامپ از عرصه قدرت دستاورد بزرگی برای مردم جهان داشت، گفت: این انتقال قدرت در حقیقت خطر بزرگی را از بیخ گوش کشور‌های دنیا به ویژه کشور‌های غرب آسیا دور کرد.

وی خبر خوش دیگر را ملاقات پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان با آیت الله سیستانی در عراق دانست و خاطرنشان کرد: این ملاقات در حقیقت پیام‌های صلح و دوستی و مودت را به صورت شفاف و علنی بیان کرد.

دستمالچیان تصریح کرد: بر این اساس طرفین در این دیدار بر این اذعان داشتند که مسائلی، چون جنگ، آشوب و بی ثباتی باید از فرهنگ جهان حذف و عدالت و صلح و امنیت جایگزین آن شود.

سفیر سابق ایران در لبنان بدترین اتفاق در سال گذشته را وابستگی کشور‌های مرتجع منطقه به رهبری عربستان و امارات به آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست و گفت: این کشور‌ها سعی می‌کنند بذر اختلاف و کینه توزی را بین مسلمین رواج دهند به ویژه نسل کشی که عربستان در یمن به راه انداخت که حتی از رسیدن دارو و مواد غذایی به مردم این کشور نیز مضایقه کرده است این در حالی است که این کشور‌ها به جای بازگشتن به قدرت اسلام حیات سیاسی خود را به اسرائیل گره زدند و تصور می‌کنند با کشاندن پای اسرائیل به منطقه می‌توانند امنیت خود را تامین کنند.

وی با تاکید بر اینکه امنیت خریدنی و وارداتی نخواهد بود، گفت: در حقیقت به دلیل تنفری که مردم این کشور‌ها از رژیم صهیونیستی دارند خشم بیش از پیش مردم این کشور‌ها از دولت‌های خود سبب باطل شدن این روابط می‌شود. این در حالی است که سردمداران کشور‌های مرتجع تصور می‌کنند با هم دستی اسرائیل و آمریکا می‌توانند امنیت را به منطقه بکشانند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار