کد خبر:۹۱۸۲۲۸

مجتهد: بن سلمان در جنگ یمن دست به دامان اردوغان شد

افشاگر معروف اسرار آل سعود فاش کرد که درخواست کمک عربستان از ترکیه در یمن همراه با شرایطی است که خشم امارات را بر می‌انگیزد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «مجتهد» افشاگر معروف اسرار آل سعود با انتشار توئیتی اعلام کرد که «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان در شرایط اضطراری کنونی ناچار است که در یمن از ترکیه کمک بگیرد و ترکیه طبق شروطی این امر را می‌پذیرد که موجب خشم امارات می‌شود.

مجتهد افزود، بنابراین بن سلمان در دوراهی بین اجبار به کمک خواستن از ترکیه و جلب رضایت «محمد بن زاید» ولیعهد ابوظبی قرار گرفته است.

بر اساس این گزارش، عربستان از ترکیه در جنگ یمن کمک خواسته که آنکارا با این موضوع موافقت کرده است. البته حضور ترکیه در این جنگ به اندازه حضور آن در لیبی سنگین نخواهد بود و آنکارا حمایت‌های لجستیک از سعودی‌ها کرده و پهپاد‌های خود را برای مقابله با حملات انصارالله در اختیار سعودی‌ها قرار می‌دهد.

بیش از یک سال است که درباره حضور ترکیه در یمن به وفور در رسانه‌های یمنی سخن گفته می‌شود. حزب اخوانی «الاصلاح» هرچند در قالب ائتلاف سعودی قرار گرفته و بخش مهمی از شبه‌نظامیان وابسته به دولت منصور هادی را تأمین می‌کند، اما حضور امارات در مناطق جنوبی یمن، اخوانی‌ها را به دامن ترکیه کشانده است. استان تعز به عنوان پایگاه اصلی اخوانی‌های همسو با ترکیه ماههاست که شرایط تنش‌آلودی دارد و اخوانی‌ها با عناصر شورای انتقالی جنوب که حمایت کامل امارات را با خود به همراه دارد، در ستیز هستند.

بیانیه نیرو‌های مسلح یمن درباره عملیات بازدارندگی ۶|حمله‌گسترده به عمق عربستان با ۲۲ فروند موشک و پهپاد انتحاری

عربستان سعودی در دوره محمد بن سلمان خود را در بحران‌هایی درگیر کرده است که تنش با ترکیه کمکی به حل آن نمی‌کند. طولانی شدن جنگ یمن، شیوع کرونا، کاهش در آمد‌های نفتی، روی کار آمدن «جو بایدن» و شکست طرح سرنگونی دولت بشار اسد، در مجموع شرایطی را برای ولیعهد سعودی تحمیل کرده است که گمان می‌کند شراکت با ترکیه از سنگینی این بحران‌ها خواهد کاست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار