به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، مطالعات نهاد موسوم به «سازمان ملل و زنان انگلیس» حاکیست که ۹۷ درصد زنان بین ۱۸ تا ۲۴ سال مورد آزار جنسی قرار گرفته و هولناکتر آنکه ۸۰ درصد زنان از تمام گروههای سنی گفتهاند که این معضل را در فضای عمومی تجربه کردهاند.
«کلر بارنت» مدیر اجرایی این نهاد انگلیسی میگوید: این یک بحران انسانی است و کافی نیست که فقط بگوییم حل این مشکل دشوار است. بلکه باید به آن پرداخته شود.
وی افزود؛ شرایط به گونهای شده که زنان جوان مدام رفتار خود را اصلاح میکنند تا هدف آزار جنسی قرار نگیرند. زنان مسنتر هم نسبت به امنیت خود در شبها ابراز نگرانی جدی میکنند.
در همین حال نتایج نظرسنجی موسسه معتبر «یوگاوو» نشان میدهد که بیش از یک هزار زن در انگلیس اعتماد خود را به اراده مقامات این کشور برای رسیدگی به شکایت آنها از دست دادهاند. ۹۶ درصد زنان هیچ مورد آزار جنسی را گزارش نکردهاند، درحالی که ۴۵ درصد معتقدند که این اقدام بی فایده است.
تحقیقات موسسه مطالعاتی موسوم به آزار جنسی روزانه نیز حاکیست که ۵۲ درصد زنان در محیط کار مورد آزار قرار گرفتهاند. یکم پنجم از آنها این مساله را گزارش کرده و ۱۶ درصد گفتهاند که اوضاع در نتیجه پیگیریهای صورت گرفته بدتر شده است.
موسسه «سازمان ملل و زنان انگلیس» ضمن گردآوری روایت ۴۰۰ زنی که در این کشور مورد آزار جنسی قرار گرفتهاند در نامهای سرگشاده به رهبران انگلیس خواستار توجه و رسیدگی به این معضل شدهاند.
این گزارشها در حالی منتشر میشود که پیشتر رسانههای انگلیسی از رسوایی اخلاقی قانونگذاران در پارلمان این کشور نیز پرده برداشتند.
بر اساس تحقیقات انجام گرفته در پارلمان انگلیس، فساد اخلاقی و آزار جنسی در میان نمایندگان این کشور به لطف سکوت مقامهای ارشد این نهاد سیاسی به امری رایج بدل شده است.
این تحقیقات که پس از رسوایی مفاسد اخلاقی ساکنان کاخ وست مینستر، توسط یک حقوقدان انگلیسی منتشر شد، حاکیست که براثر رواج فرهنگ سکوت و چاپلوسی در پارلمان، آزار و اذیت جنسی همچنان ادامه دارد و به عنوان یک معضل پنهان باقی مانده است.
«دیم لورا کاکس» در گزارش خود هشدار داده که مفاسد اخلاقی برخی از نمایندگان، کل اعتبار و مشروعیت پارلمان را زیر سؤال برده است. وی خواستار رسیدگی و حل جدی این مساله شد، هرچند پیشبینی کرد که برون رفت از این معضل در چارچوب مدیریت فعلی دشوار خواهد بود.