کد خبر:۹۱۹۹۵۲

فعالیت ۲۰ ساله مرکز شهید آقاسی زاده بسیج دانشجویی خراسان رضوی

معاون پژوهش و فناوری بسیج دانشجویی خراسان رضوی گفت: مرکز شهید آقاسی‌زاده با بیش از ۲۰ سال سابقه فعالیت پژوهشی، مراکز تحقیقاتی شهید رجایی و شهید چمران از مراکز دانش بنیان و پژوهش محور دانشجویی هستند.

نوروزی، معاون پژوهش و فناوری بسیج دانشجویی خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به فعالیت‌های دانش بنیان دانشجویان بسیجی در این استان، اظهار کرد: فعالیت‌های ما ذیل تعدادی مرکز تحقیقاتی و مرکز رشد تعریف شده است.

نوروزی با بیان اینکه مرکز شهید آقاسی زاده بیش از ۲۰ سال سابقه فعالیت فرادانشگاهی دارد، افزود: مرکز تحقیقاتی و مطالعاتی شهید رجایی در دانشگاه فرهنگیان و مرکز تحقیقاتی شهید چمران در حوزه صنعت و اقتصاد روستا در دانشگاه فردوسی مشهد فعالیت می‌کنند.

معاون پژوهش و فناوری بسیج دانشجویی خراسان رضوی ادامه داد: مرکز پژوهشی و تحقیقاتی ثامن در بسیج دانشجویی استان، مولود ارتباط و فعالیت مشترک ما با صنایع است.

وی با بیان اینکه علاوه بر این مراکز پژوهشی، هسته‌ها و گروه‌های مستقل نیز در این معاونت فعالیت می‌کنند، گفت: گروه هوافضای افرا که در دانشگاه فردوسی مشهد فعالیت می‌کنند و در حوزه‌های تولیدات هوایی و پرنده‌هایی برای کاربرد‌های کشاورزی و ... فعالیت دارند.

نوروزی به فعالیت هسته مطالعات تاریخ و علوم سیاسی نیز اشاره کرد و گفت: این هسته مطالعاتی زیرنظر بسیج دانشجویی خراسان رضوی به تحقیق و پژوهش در حوزه سیاست و تاریخ می‌پردازد و اولین محصول این هسته علمی، کتاب جنبش‌های صهیونیست است. پس از انقلاب اسلامی کتابی درباره این موضوع به زبان فارسی منتشر نشده و قرار است این کتاب را دانشگاه امام صادق (ع) به انتشار برساند.

وی به فعالیت‌های گروه شمسا اشاره کرد و گفت: این گروه به دنبال پیدا کردن مسائل استان است که برای حل آن‌ها از پژوهشگران و ایده‌های آنان استفاده کنیم.

معاون پژوهش و فناوری بسیج دانشجویی خراسان رضوی به تشریح بخش‌های مختلف فعالیت علمی دانشجویان پرداخت و گفت: ذیل مجموعه شهید آقاسی زاده، چندین شرکت ثبت شده است. شرکت دانش بنیان افق جزو ۱۰ شرکتی است که مجوز صادرات تجهیزات پزشکی را دارد.

وی ادامه داد: بخش خیزش علمی لبیک هم در حوزه ایجاد مراکز تحقیقاتی حوزه علوم انسانی فعالیت می‌کند.

نوروزی با اشاره به اینکه حمایت بسیج دانشجویی خراسان رضوی از دانشجویان جهادگر به اشکال مختلف حمایت می‌کند، گفت: در مدل اول پژوهشگر با ارائه پیشنهاد پژوهشی به ما مراجعه می‌کند و پس از جرح و تعدیل این پیشنهادات، برای اجرایی شدن آن‌ها برنامه ریزی می‌کنیم.

وی ادامه داد: برخی از پژوهش‌های پیشنهادی که مناسب انجام شدن نیست؛ اما پیشنهاد دهنده فعالیت‌های پژوهشی خوبی دارد، به مراکز پژوهشی معرفی می‌شود و در پروژه‌های که تعریف شده، فعالیت خود را ادامه می‌دهد.

معاون پژوهش و فناوری بسیج دانشجویی خراسان رضوی گفت: مدل درگیر ارتباطی ما این است که با بخش‌های تحقیق و توسعه در صنایع و نهاد‌هایی مانند ستاد اجرایی فرمان امام، هلدینگ‌های اقتصادی بنیاد مستضعفان و نیرو‌های مسلح مراجعه می‌کنیم و انجام پروژه‌های آنان را به عهده می‌گیریم.

وی خاطرنشان کرد: این پروژه‌ها در نهایت تبدیل به محصولی می‌شود که از ارتباط صحیح بین صنعت و دانشگاه ایجاد شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار