کد خبر:۸۹۶۹۷۴
عابدیان در گفتگو با دانشجو:

مرکز تحقیقاتی شهید آقاسی زاده در ۴ حوزه علمی فعالیت دارد / از تولید نان بدون گلوتن تا طراحی سوغاتی خاص برای زائران

مسئول مرکز تحقیقاتی شهید آقاسی زاده بسیج دانشجویی خراسان رضوی گفت: فعالیت این مرکز از سال ۷۹ آغاز شده و اکنون در چهار هسته مهندسی برق، علوم انسانی، مدیریت و علوم کشاورزی فعالیت خود را ادامه می‌دهد.

علیرضا عابدیان، مسئول مرکز تحقیقاتی شهید آقاسی زاده بسیج دانشجویی خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه این مرکز تحقیقاتی در سال ۷۹ فعالیت خود را آغاز کرد، گفت: ابتدا این مرکز در دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی و زیرنظر بسیج دانشجویی و در قالب هسته مهندسی برق آغاز به کار کرد.

عابدیان افزود: از سال ۸۸ به بعد، هسته‌های مدیریت و علوم انسانی نیز در این مرکز تحقیقاتی تشکیل شد و از سال ۹۱، با انعقاد تفاهم نامه‌ای با اداره کل فنی و حرفه‌ای استان و بسیج دانشجویی خراسان رضوی، اجرای طرح جوار دانشگاهی به این مرکز واگذار شد؛ بنابراین از این مرحله فعالیت مرکز در حوزه آموزش ادامه یافت.

مسئول مرکز تحقیقاتی شهید آقاسی زاده ادامه داد: این طرح تا سال ۹۴ انجام شد و پس از آن هم با تمدید تفاهم نامه، ادامه یافت.

وی با بیان اینکه از سال ۹۴ هسته کشاورزی نیز در این مرکز تحقیقاتی فعالیت خود را آغاز کرده است، گفت: از سال ۸۶ به بعد مرکز تحقیقاتی شهید آقاسی زاده، وابستگی خود را به دانشگاه فردوسی کاهش داد و دفتر مرکز از دانشگاه خارج شد.

عابدیان به تشریح فعالیت‌های این مرکز در یک سال گذشته پرداخت و گفت: یکی از پروژه‌های انجام شده در این مرکز، تولید یک سوغاتی مشخص برای زائران به نام «مشهدنما» بوده است که این دستگاه در هرجای دنیا که باشید جهت حرم امام رضا (ع) را به شما نشان می‌دهد و به صورت خودکار ساعت ۸ صبح و ۸ شب، صلوات خاصه پخش می‌کند.

وی ادامه داد: این پروژه به مرحله تجاری سازی هم رسیده و به نهاد‌های مختلف معرفی شده است.

مسئول مرکز شهید آقاسی زاده به دیگر پژوهش انجام شده در این مرکز اشاره کرد و گفت: پژوهشگران این مرکز همچنین پلاستیک‌های تجدیدپذیر طراحی کرده اند که جذب طبیعت می‌شوند. این پژوهش به مرحله تجاری سازی رسیده و در اختیار برخی مجموعه‌های اداری مشهد قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه یکی از طرح‌های ما تولید محصولات بدون گلوتن است، افزود: محصولاتی مانند نان، کیک، ماکارونی و سس مایونز تولید کرده ایم که در آن از گلوتن استفاده نشده است. تنها ۲ شرکت در ایران محصولات خوراکی بدون گلوتن تولید می‌کنند و تولیدات آن‌ها نیاز کشور را به این محصولات تأمین نمی‌کند.

عابدیان با بیان اینکه مرکز تحقیقاتی شهید آقاسی زاده سومین شرکت تولید کننده این محصولات است، خاطرنشان کرد: محصولات ما با هزینه کمتری تولید می‌شود و فرمولاسیون جدیدی دارد. این محصولات در مرحله صنعتی شدن هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار