کد خبر:۹۱۹۹۵۶
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

برخی پروژه‌های دانشگاه شهید چمران اهواز در بخش ارتباط با صنعت به مرحله تجاری‌سازی رسیدند

رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: این دانشگاه در بخش ارتباط با صنعت پروژه‌ها و طرح‌های بسیاری اجرایی کرده و برخی پروژه‌ها را به مرحله تجاری‌سازی رسانده است.

افشین قنبرزاده، رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه شهید چمران اهواز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره دستاورد‌های این دانشگاه در حوزه ارتباط با صنعت گفت: در بحث ارتباط با صنعت پروژه‌های بسیاری را اجرایی کردیم و قرارداد‌های متعددی منعقد کردیم.


قنبرزاده با بیان اینکه قرارداد‌های مذکور اغلب در بخش‌های نفت و گاز و... منعقد شدند، اضافه کرد: از جمله دستاورد‌های دانشگاه در بخش ارتباط با صنعت می‌توان به ساخت نرم‌افزار شبیه‌سازی سیستم حفاظت کاتدیک شبکه‌های گسترده انتقال و توزیع گاز اشاره کرد که به مرحله تجاری‌سازی هم رسیده است.


رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه شهید چمران اهواز اظهار کرد: ساخت و نصب پمپ میله‌ای مکشی موسوم به SRP و اجرای پروژه مطالعاتی میدان گازی تنگ بیجار، طرح توسعه فناوری‌های ژئوشیمیایی اکتشافی با تأکید بر ژئوشیمی سطحی و زیرسطحی در ناحیه دشت آبادان و... از دیگر پروژه‌های دانشگاه شهید چمران اهواز در بخش ارتباط با صنعت هستند که به مرحله تجاری‌سازی رسیدند و قرارداد‌هایی برای اجرای آن‌ها هم منعقد شدند.


وی تاکید کرد: موارد مذکور تنها بخشی از اقدامات دانشگاه شهید چمران اهواز در حوزه ارتباط با صنعت است و پژوهشگران این دانشگاه سعی دارند طرح‌ها و پروژه‌های بیشتری در این حوزه اجرایی کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار