برخی پروژه‌های دانشگاه شهید چمران اهواز در بخش ارتباط با صنعت به مرحله تجاری‌سازی رسیدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۹۹۵۶
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

برخی پروژه‌های دانشگاه شهید چمران اهواز در بخش ارتباط با صنعت به مرحله تجاری‌سازی رسیدند

رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: این دانشگاه در بخش ارتباط با صنعت پروژه‌ها و طرح‌های بسیاری اجرایی کرده و برخی پروژه‌ها را به مرحله تجاری‌سازی رسانده است.

برخی پروژه‌های دانشگاه شهید چمران اهواز در بخش ارتباط با صنعت به مرحله تجاری‌سازی رسیدند

افشین قنبرزاده، رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه شهید چمران اهواز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره دستاورد‌های این دانشگاه در حوزه ارتباط با صنعت گفت: در بحث ارتباط با صنعت پروژه‌های بسیاری را اجرایی کردیم و قرارداد‌های متعددی منعقد کردیم.


قنبرزاده با بیان اینکه قرارداد‌های مذکور اغلب در بخش‌های نفت و گاز و... منعقد شدند، اضافه کرد: از جمله دستاورد‌های دانشگاه در بخش ارتباط با صنعت می‌توان به ساخت نرم‌افزار شبیه‌سازی سیستم حفاظت کاتدیک شبکه‌های گسترده انتقال و توزیع گاز اشاره کرد که به مرحله تجاری‌سازی هم رسیده است.


رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه شهید چمران اهواز اظهار کرد: ساخت و نصب پمپ میله‌ای مکشی موسوم به SRP و اجرای پروژه مطالعاتی میدان گازی تنگ بیجار، طرح توسعه فناوری‌های ژئوشیمیایی اکتشافی با تأکید بر ژئوشیمی سطحی و زیرسطحی در ناحیه دشت آبادان و... از دیگر پروژه‌های دانشگاه شهید چمران اهواز در بخش ارتباط با صنعت هستند که به مرحله تجاری‌سازی رسیدند و قرارداد‌هایی برای اجرای آن‌ها هم منعقد شدند.


وی تاکید کرد: موارد مذکور تنها بخشی از اقدامات دانشگاه شهید چمران اهواز در حوزه ارتباط با صنعت است و پژوهشگران این دانشگاه سعی دارند طرح‌ها و پروژه‌های بیشتری در این حوزه اجرایی کنند.

پربازدیدترین آخرین اخبار