آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۰۰۱۶
مهدیزاده در گفتگو با دانشجو:

ارتباط با صنعت یکی از حوزه‌های مورد توجه دانشگاه ایلام است

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ایلام گفت: با توجه به اینکه ارتباط با صنعت یکی از حوزه‌های مورد توجه این دانشگاه بوده، دستاورد‌های خوبی هم در این بخش داشته است.

حسین مهدیزاده، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ایلام در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره فعالیت‌های این دانشگاه در بخش ارتباط با صنعت گفت: ارتباط با صنعت همواره یکی از حوزه‌های مورد توجه دانشگاه ایلام بوده و خوشبختانه در این بخش توانستیم دستاورد‌های خوبی داشته باشیم.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ایلام اضافه کرد: از جمله دستاورد‌های دانشگاه ایلام در این بخش می‌توان به طرح پژوهشی ارزیابی کارایی استفاده از مالچ در تثبیت ماسه‌های روان، انعقاد ۳۵ تفاهم‌نامه همکاری در سه سطح استانی و ملی و بین‌المللی با ارگان‌های مختلف، همکاری در تدوین سند آمایش سرزمین ایلام و... اشاره کرد.


مهدیزاده اظهار کرد: آنچه مسلم است، فعالیت‌های دانشگاه ایلام در عرصه ارتباط با صنعت منجر به ارتقای جایگاه این دانشگاه شده و به همین واسطه هم توانستیم بیش از ۸۰ درصد اعتبارات پژوهشی استان ایلام را جذب کنیم.


وی ابراز کرد: دستاورد‌های دانشگاه ایلام در بخش ارتباط با صنعت محدود به موارد مذکور نیست و سعی داریم با تقویت توان دانشگاه در این عرصه، به تجاری سازی طرح‌ها و پروژه‌های تحقیقاتی و پژوهشی دانشگاه و درآمدزایی از محل اجرایی کردن آن‌ها هم برسیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار