کد خبر:۹۲۰۵۱۰
ملکی مطرح کرد:

دردسر بالن آرزو‌ها در چهارشنبه سوری

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران درباره مشکلاتی که ممکن است بالن آرزو‌ها ایجاد کند، توضیحاتی داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران اظهار کرد:یک چیزی که چند سالی است باب شده است که جایگاهی در جشن چهارشنبه سوری نداشته و الان می‌بینیم که زیاد هم شده و به اسم بالن آرزوهاست و حادثه ساز است.

وی ادامه داد:مشاهده شده است که مقداری پلاستیک با سیم به هم وصل می‌کنند و زیر آن آتش روشن می‌کنند و آتش را به حال خود رها می‌کنند. بنده چندین مورد دیده ام که مشکلاتی به مانند این که به این وسیله به کابل برق گیر کرده و کابل‌ها شعله ور شده و برق منطقه را قطع کرده است.

ملکی گفت:یا در مورد دیگر بالن به سرشاخه‌های یک درخت گیر کرده بود و درخت آتش گرفت که بعد از آن به منزل سرایت کرد و در آستانه سال نو به یک خانواده خسارت زد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار