ساعت فعالیت میادین میوه و تره بار در روز‌های پایانی سال اعلام شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۰۸۵۵

ساعت فعالیت میادین میوه و تره بار در روز‌های پایانی سال اعلام شد

میادین میوه و تره بار تهران به منظور خدمات‌رسانی بهتر و بیشتر به شهروندان در واپسین روز‌های سال تا روز جمعه ۲۹ اسفند باز هستند.
ساعت فعالیت میادین میوه و تره بار در روز‌های پایانی سال اعلام شد

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سازمان میادین با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: به منظور امکان پاسخگویی مناسب‌تر و مطلوب‌تر به مراجعه‌کنندگان به میادین و بازار‌های میوه و تره بار در ایام پایانی سال، تمامی این مراکز از ساعت ۷ و ۳۰ دقیقه صبح تا ساعت ۸ و ۳۰ دقیقه شب، ۱۳ ساعت به صورت یک‌سره، باز و آماده ارائه خدمات به شهروندان هستند.


بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، طبق این اطلاعیه، میادین و بازار‌های میوه و تره بار از روز شنبه ۳۰ اسفند تا دوشنبه دوم فروردین سال ۱۴۰۰ همزمان با آغاز سال نو و تعطیلات نوروزی به مدت سه روز تعطیل هستند.


روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران از شهروندان درخواست کرده است تا به منظور حفظ سلامتی خود و سایر شهروندان، هنگام مراجعه به میادین و بازار‌های میوه و تره بار، ضمن رعایت نکات بهداشتی و استفاده از ماسک و دستکش، تا جای ممکن فاصله فیزیکی خود را با دیگران حفظ کنند.

پربازدیدترین آخرین اخبار