آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۱۴۰۱
در گفتگو با دانشجو؛

حریری: کارنامه اقتصادی دولت در سال ۹۹ نمره قبولی نمی‌گیرد

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین گفت: اگر دولت در حوزه اقتصادی و تجاری، تصمیمات متناقض و محدود کننده اتخاذ نمی‌کرد، اثرگذاری تحریم و کرونا به این حد نبود.

گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سال نو فرا رسید و روز گذشته آخرین روز سال ۹۹ را با تمام سختی‌ها و فراز و نشیب‌هایش پشت سر گذاشتیم و وارد سال ۱۴۰۰ شدیم، سالی که امیدواریم سختی‌های سال ۱۳۹۹ در آن جایی نداشته باشد و با آمدن یک دولت جوان حزب الهی شاهد تحولات اساسی در ساختار‌های اقتصادی کشور و معیشت مردم باشیم. دانشجو در سلسله گفتگو‌هایی با چند تن از اساتید و فعالان اقتصادی عملکرد اقتصادی دولت در سال ۹۹ را ارزیابی کرده است.

 

در این گفتگو مجید رضا حریری؛ رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین درباره عملکرد اقتصادی دولت آقای روحانی در سال ۹۹ گفت: بی تردید عملکرد هر دولتی را باید با شرایط موجود اعم از سیاسی و اقتصادی آن کشور مورد سنجش قرار داد، لذا در بررسی و ارزیابی عملکرد اقتصادی دولت آقای روحانی در سال ۹۹ با توجه به وضعیت گسترش کووید ۱۹ و تحریم ها، بی شک دولت چالش‌ها و محدودیت‌های زیادی داشته است که دستش را در ساماندهی بسیاری از امور بسته بود.

وی دراین باره افزود: تحریم‌ها و شیوع بیماری کرونا دولت را در برنامه ریزی برای داشتن یک عملکرد منظم و مطلوب اقتصادی ضعیف می‌کند، اما در شرایط تحریم و کرونا اگر دولت در حوزه اقتصادی، تصمیمات متناقض و محدود کننده در حوزه‌های تجارت خارجی و داخلی اتخاذ نمی‌کرد، تصمیماتی که مبتنی بر برنامه وعمل نبود اثرگذاری به این حد نبود، متاسفانه اقتصاد را از درون تحت فشار‌های زیادی قرار داد.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین در پایان خاطر نشان کرد: آنچه به عنوان مدیریت دولت در اقتصاد رخ داد، بیشتر عکس العملی مبتنی بر اتفاقات سیاسی داخلی و خارجی بود نه تصمیم گیری‌ها و مدیریت درست و برنامه ریزی مطلوب، لذا نمی‌توان به عملکرد اقتصادی دولت نمره قبولی داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار