گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سال نو فرا رسید و روز گذشته آخرین روز سال ۹۹ را با تمام سختیها و فراز و نشیبهایش پشت سر گذاشتیم و وارد سال ۱۴۰۰ شدیم، سالی که امیدواریم سختیهای سال ۱۳۹۹ در آن جایی نداشته باشد و با آمدن یک دولت جوان حزب الهی شاهد تحولات اساسی در ساختارهای اقتصادی کشور و معیشت مردم باشیم. دانشجو در سلسله گفتگوهایی با چند تن از اساتید و فعالان اقتصادی عملکرد اقتصادی دولت در سال ۹۹ را ارزیابی کرده است.
در این گفتگو مجید رضا حریری؛ رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین درباره عملکرد اقتصادی دولت آقای روحانی در سال ۹۹ گفت: بی تردید عملکرد هر دولتی را باید با شرایط موجود اعم از سیاسی و اقتصادی آن کشور مورد سنجش قرار داد، لذا در بررسی و ارزیابی عملکرد اقتصادی دولت آقای روحانی در سال ۹۹ با توجه به وضعیت گسترش کووید ۱۹ و تحریم ها، بی شک دولت چالشها و محدودیتهای زیادی داشته است که دستش را در ساماندهی بسیاری از امور بسته بود.
وی دراین باره افزود: تحریمها و شیوع بیماری کرونا دولت را در برنامه ریزی برای داشتن یک عملکرد منظم و مطلوب اقتصادی ضعیف میکند، اما در شرایط تحریم و کرونا اگر دولت در حوزه اقتصادی، تصمیمات متناقض و محدود کننده در حوزههای تجارت خارجی و داخلی اتخاذ نمیکرد، تصمیماتی که مبتنی بر برنامه وعمل نبود اثرگذاری به این حد نبود، متاسفانه اقتصاد را از درون تحت فشارهای زیادی قرار داد.
رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین در پایان خاطر نشان کرد: آنچه به عنوان مدیریت دولت در اقتصاد رخ داد، بیشتر عکس العملی مبتنی بر اتفاقات سیاسی داخلی و خارجی بود نه تصمیم گیریها و مدیریت درست و برنامه ریزی مطلوب، لذا نمیتوان به عملکرد اقتصادی دولت نمره قبولی داد.