آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۱۶۲۵
فرمانده مرزبانی ناجا خبر داد؛

افزایش ۲۶ درصدی کشفیات سلاح غیرمجاز در مرز‌های کشور

فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از افزایش ۲۶ درصدی کشفیات سلاح غیرمجاز در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸ در مرز‌های کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، سردار احمدعلی گودرزی ظهر دوشنبه در بازدید از مرزهای گلستان اظهار کرد: در سال ۹۹ در راستای مبارزه بی امان با سوداگران مرگ و قاچاقچیان مواد مخدر بیش از ۱۳۴ تن انواع مواد مخدر در مرزهای کشور کشف و ضبط شد که نسبت به سال ۹۸ بیش از ۴۰ درصد افزایش کشفیات در این حوزه را نشان می‌دهد.

وی افزود: در حوزه مبارزه با قاچاق کالا نیز مرزبانان جمهوری اسلامی ایران توانستند بیش از ۲ میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان کالای قاچاق را کشف و ضبط کنند که ارزش هر پرونده قاچاق بالای ۵۰۰ میلیون تومان است.

فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران همچنین به آمار قاچاق سوخت در سال ۹۹ اشاره کرد و افزود: طی سال گذشته ۱۶ میلیون لیتر سوخت قاچاق در مرزهای کشور از قاچاقچیان سوخت کشف و ضبط شد.

گودرزی همچنین از افزایش ۲۶ درصدی کشفیات سلاح غیر مجاز در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸ در مرزهای کشور خبر داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار