کد خبر:۹۲۴۲۵۸

مخالفت روسیه با پیوستن اوکراین به ناتو

سخگوی کرملین در مورد اظهارات ولدیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین در مورد پیوستن به ناتو واکنش نشان داد و گفت: پیوستن این کشور به سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) تنها اوضاع این کشور را وخیم‌تر می‌کند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، پسکوف روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه در باره پیوستن اوکراین به ناتو باید نظر مردم این کشور را خواست، تصریح کرد: پیوستن این کشور تنها این کشور را دچار چالش‌ها و مشکلات بیشتری می‌کند.

وی گفت: «اگر نظر چندین میلیون نفر از مردم در جمهوری‌های خودخوانده را هم جویا شوید، در این صورت خواهید فهمید که عضویت در ناتو برای این جمهوری‌ها قابل اجرا نیست.»

رئیس جمهوری اوکراین طی یک مکالمه تلفنی با دبیرکل ناتو ینس استولتنبرگ، گفته بود که تنها با ورود اوکراین به سازمان آتلانتیک شمالی (ناتو) می‌توان به پایان درگیری در دونباس خاتمه داد.

تنش‌ها در دونباس بین جدایی طلبان و دولت اوکراین از یکشنبه گذشته اوج گرفته است.

سرگئی ریابکوف معاون وزیر امور خارجه روسیه نیز از گفت و گوی مقام‌های این کشور و آمریکا درباره بحران اوکراین که در آستانه آغاز جنگ قرار گرفته است، خبر داد.

به گفته ریابکوف، در این منطقه اوکراین، اقدامات تحریک آمیز از طرف کی یف و شرکای غربی این کشور و در راس آن‌ها آمریکا جریان دارد.

وی خاطرنشان کرد: واشنگتن باید مراقب پیامد‌های این سیاست هماهنگ شده با کی یف باشد.

به گزارش رسانه‌های روسی، روز گذشته بر اثر حمله پهبادی ارتش اوکراین به یک منطقه مسکونی در نزدیکی شهر دونتسک در شرق اوکراین یک کودک ۵ ساله کشته و یک نفر دیگر مجروح شد.

آمریکا و ناتو بر حمایت از اوکراین در برابر روسیه تاکید کرده اند.

کاخ سفید روز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد جو بایدن در گفت‌وگوی تلفنی با ولادیمیر زلنسکی بر حمایت ناگسستنی آمریکا از حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین در مواجهه با تهاجم مداوم روسیه در دانباس و کریمه تاکید کرد.

در جریان جنگ داخلی در شرق اوکراین بین نیرو‌های این کشور و جدایی طلبان روس تبار، که یک سال پیش با آتش بس بین دو طرف متوقف شد، در مجموع نزدیک به ۱۴ هزار نفر اکثرا غیرنظامی جان خود را ازدست دادند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار