
برخورد تانکر سیمان با ۳ خودرو و یک ساختمان تجاری
سخنگوی سازمان آتشنشانی شهرداری تهران از یک برخورد یک دستگاه تانکر سیمان با ۳ خودرو و ساختمان تجاری در خیابان آیتالله کاشانی خبر داد و گفت:در اثر این حادثه ۳ نفر مصدوم شدند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، جلال ملکی سخنگوی سازمان آتشنشانی شهرداری تهران، درباره وقوع تصادف در خیابان آیتالله کاشانی اظهار داشت: شب گذشته یک دستگاه بنکر سیمان به دلایل نامشخصی کنترل خود را از دست داده و زمانی که در خیابان بهنام که عمود بر خیابان آیتالله کاشانی است در حال حرکت بوده وارد لاین مقابل بلوار آیتالله کاشانی شده است.
وی افزود: بنکر سیمان پس از مسیر خارج شدن با یک ساختمان تجاری دو طبقه و سه دستگاه پژو ۲۰۶ و یک خودرو پرشیا برخورد کرد.
سخنگوی سازمان آتشنشانی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: در اثر این حادثه راننده بنکر و دو سرنشین خودروهای سواری مصدوم و تحویل نیروهای اورژانس داده شدند.
ملکی گفت:پاکسازی مسیر و انتقال بنکر سیمان تا حوالی ۴ صبح امروز ادامه داشت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.