آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۶۴۱۸

دقیق‌کیا: محدودیت ۶۰ درصدی جز صدمه مالی برای شرکت‌های هواپیمایی چیزی نداشته است

رئیس انجمن شرکت‌های هواپیمایی با بیان اینکه «به‌دلیل شیوع کرونا الان زمان پیگیری رفع محدودیت ۶۰ درصدی نیست،» گفت: بیخودی ۴۰ درصد ظرفیت هواپیما را هدر می‌دهیم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، یونس دقیق‌کیا اظهار کرد: محدودیت ۶۰ درصدی در پرواز‌های داخلی به جز صدمه مالی برای شرکت‌های هواپیمایی چیزی نداشته است.

وی ادامه داد: فراتر از صدمات مالی، به دلیل تحریم‌ها امکانات شرکت‌های هواپیمایی محدود است و انتقال پول با مشکل مواجه است.

وی بیان کرد: همچنین آوردن قطعات-هواپیما- مشکل است و بیخودی ۴۰ درصد ظرفیت هواپیما را هدر می‌دهیم.

رئیس انجمن شرکت‌های هواپیمایی تاکید کرد:، چون بحث وزارت بهداشت است همه جوره مکاتبه کرده و به رئیس‌جمهور هم نامه نوشتیم. اما به آقایان وزارت بهداشت دسترسی نداریم چندین نوبت هم دعوت کردیم از مسئولان وزارت بهداشت تا دقیقا در هواپیما شما را توجیه کنیم.

دقیق‌کیا با یادآوری این‌که موفق به انجام این کار نشدیم، گفت: آن‌ها می‌گویند "می‌دانیم".

وی همچنین با اشاره به وضعیت قرمز کشور به لحاظ شیوع ویروس کرونا، افزود: بنا بود از فروردین موضوع محدودیت ۶۰ درصدی را پیگیری کنیم که با وضعیت فعلی که به دلیل شیوع ویروس کرونا حاد شده، جایی برای مطرح کردن این مسئله وجود ندارد.

وی پیش‌تر با انتقاد از اعمال محدودیت ۶۰ درصدی پرواز‌های داخلی به تسنیم، گفته بود: پرواز ایرلاین‌های خارجی که به ایران می‌آیند با تمام ظرفیت انجام می‌شود؛ ترکیش ایرلاین و قطرایرویز به صورت فول پرواز‌های خود را به ایران انجام می‌دهند. دنیا قبول ندارد که هواپیما محل شیوع ویروس کروناست.

دقیق‌کیا، یادآور شد: با وجودی که اعتقادی به اعمال محدودیت ۶۰ درصدی در پرواز‌های داخلی نداریم و این کار را علمی نمی‌دانیم، اما آن را رعایت می‌کنیم.

به گزارش تسنیم، با وجود مصوبه ستاد ملی کرونا در خصوص انجام پرواز‌های داخلی با ۶۰ درصد ظرفیت صندلی، اما برخی ایرلاین‌ها با ظرفیت تقریبا کامل پرواز‌ها را انجام می‌دهند. پرواز هواپیمایی قشم از آبادان به مشهد نمونه بارزی است که در آن محدودیت ۶۰ درصدی از سوی این ایرلاین رعایت نشده بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار