به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بنظر میرسد که سولومن نیز به اهمیت بیت کوین در ساختار مالی آینده پی برده است. وی اظهار داشت: همزمان با توسعهی (رمزارزها، بلاکچین و ارز دیجیتالی) تغییر چشمگیری را در سیستم انتقالات پولی جهان شاهد خواهیم بود. همچنین تمرکز قابل توجهی بر روی رمزارزهایی همانند بیت کوین وجود خواهد داشت و در حالی که سرمایهگذاران احتمال تبدیل شدن آنها به ابزاری برای ذخیرهی ثروت ارزیابی میکنند، مسیر پیشرو شفافیت کمتری دارد.
گفتههای اخیر مدیرعامل گلدمن ساکس به اظهارات پیشین وی در ابتدای ماه جاری میلادی شباهت دارد. بر اساس گزارش کوینیت، سولومن اعلام کرده بود که مشتریان گلدمنساکس به بیت کوین اشتیاق نشان میدهند، اما برای فعالیت گستردهی گلدمن ساکس در صنعت رمزارزها باید قوانین بهطور شفافتری ارائه گردد.
گلدمنساکس به دقت تحولات حوزهی داراییهای دیجیتالی را زیر نظر گرفته و قصد دارد محصولات سرمایهگذاری بیت کوین خود را در دسترس شرکتهای مدیریت سرمایه قرار دهد. همچنینی اخیراً از بازگشایی میز معاملاتی رمزارزی خود خبر داده است.
با این وجود، قانونگذاری آمریکا مانع مهمی بر مسیر توسعهی رمزارزها محسوب میشود. سولومن اظهار داشت: «البته ما باید بر اساس دستورالعملهای قانونگذاری فعالیت کنیم و به عنوان مثال نمیتوانیم بر روی بیت کوین سرمایهگذاری کنیم و به عنوان بخش اصلی فعالیت مالی خودمان آن را معامله کنیم.» وی افزود:
درحالی که این نوآوریها (رمزارزها) برای مشتریان ما و همچنین آیندهی سیستم مالی جهان اهمیت دارند، این بانک نقش مهمی را در این حوزه ایفاء خواهد کرد.
وی همچنین به جایگاه ارزهای دیجیتالی بانکهای مرکزی (CBDCs) نیز اشاره کرد. ارز دیجیتالی بانک مرکزی نوعی دارایی دیجیتالی متمرکز است که برخلاف رمزارزها دولت و یا بانکهای مرکزی کنترل آنها را بر عهده دارند.
سولومن با اشاره به اهمیت این فناوری اظهار داشت که بانکهای مرکزی سراسر جهان برای ارزیابی «تاثیر بلند مدت ارزهای دیجیتالی بانکهای مرکزی» در حال بررسی انتشار آن هستند.
نظر شما نسبت به اظهارات اخیر مدیرعامل بانک گلدمن ساکس نسبت به جایگاه بیت کوین و ارزهای دیجیتالی در ساختار مالی جهان چیست؟ آیا در آینده موسسات مالی و بانکها نیز در بازار بیت کوین و دیگر رمزارزها سرمایهگذاری خواهند کرد؟ نظر خود را به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.