به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، طبق جدیدترین آمار دانشگاه «جان هاپکینز»، در ۲۴ ساعت گذشته با مرگ دستکم ۹۳۷ مورد جدید، شمار قربانیان کروناویروس در ایالات متحده به ۵۶۶ هزار و ۲۱۲ نفر افزایش یافت.
این آمار نشان میدهد در ۲۴ ساعت گذشته، با ابتلای دستکم ۸۰ هزار و ۴۳۱ مورد جدید، مجموع مبتلایان به کروناویروس در ایالات متحده آمریکا به ۳۱ میلیون و ۵۷۵ هزار و ۱۳۸ نفر رسید.
مقایسه آمار جدید دانشگاه جانز هاپکینز با آمار یک روز قبل این مرکز نشان میدهد که شمار قربانیان کرونا و مبتلایان به این ویروس ناشناخته در آمریکا مجدداً افزایش داشته است.
از طرف دیگر، پایگاه اطلاع رسانی «ورلد اُ مترز»، مجموع مبتلایان به کروناویروس در آمریکا را ۳۲ میلیون و ۳۰۵ هزار و ۹۱۲ نفر و مجموع قربانیان «کووید-۱۹» در این کشور را ۵۷۹ هزار و ۹۴۲ نفر گزارش کرده است.
پایگاه اطلاعرسانی «کووید یو اس ای» که آمار مربوط به شیوع کرونا را در آمریکا تجزیه و تحلیل میکند، برآورد کرده است که شمار کلی مبتلایان به کروناویروس در آمریکا ظرف یک ماه آینده به ۳۲ میلیون و ۹۵۱ هزار و ۹۸۰ نفر و شمار قربانیان آن در این کشور به ۶۱۰ هزار و ۴۶۳ نفر میرسد.
این وبگاه آمریکایی همچنین گزارش کرد ایالت کالیفرنیا با سه میلیون و ۷۱۵ هزار و ۱۰۷ مورد ابتلا و ۶۰ هزار و ۹۲۲ مورد فوتی به کانون بیماری کرونا در آمریکا تبدیل شده است و ایالت تگزاس هماکنون با دو میلیون و ۸۵۰ هزار و ۶۸۱ مورد ابتلا و ۴۹ هزار و ۷۳۳ مورد فوتی به رده دوم انتقال یافته است. ایالت نیویورک نیز که زمانی کانون کووید-۱۹ در آمریکا بود، هماکنون با دو میلیون و ۳۰ هزار و ۹۸۷ مورد ابتلا و ۵۱ هزار و ۷۴۶ مورد فوتی در رده چهارم ایالات آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا ویروس قرار دارد.
طبق آمار دانشگاه جانز هاپکینز، آمار مرگ و میر مرتبط با کرونا در ایالت کالیفرنیا به اندازهای به سرعت رو به افزایش است که هماکنون این ایالت بیشترین تعداد قربانیان کرونا در آمریکا را به خود اختصاص داده است.
وضعیت شیوع کرونا در ایالات آمریکا نگرانیهایی را در میان مقامهای بهداشت این کشور برانگیخته است و اخیراً «آنتونی فائوچی» مدیر موسسه ملی بیماریهای عفونی و آلرژی هشدار داد که که آمریکا به زودی شاهد موج چهارم ابتلا به ویروس کرونا خواهد بود.
وی همچین طی نشستی پیشبینی کرد که که شرایط کرونایی این کشور در اواسط ماه ژانویه ۲۰۲۱ بدتر خواهد شد.
با این حال، «راشل والنسکی» مدیر مراکز کنترل و پیشگری از بیماری آمریکا طی یک کنفرانس خبری تصریح کرد که یک پنجم از شهروندان ایالات متحده تاکنون به طور کامل واکسن کرونا دریافت کردهاند که به مفهوم آن است که هر دو دوز واکسن مشترک «فایزر-بیونتک» یا «مدرنا» را دریافت کردهاند.
با این وجود، علیرغم ارائه واکسن کرونا برای آمریکاییها، افزایش میزان مبتلایان به کرونا موجب پر شدن بیمارستانها و کلینیکها در برخی از نقاط این کشور شده است.
طبق آخرین آمار دانشگاه جانز هاپکینز، دستکم ۱۳۹ میلیون و ۶۷۰ هزار و ۵۴۱ نفر از مردم سراسر جهان به کروناویروس آلوده شدهاند و از آن میان دو میلیون و ۹۹۷ هزار و ۶۲ نفر نیز جان خود را از دست دادهاند و دستکم ۷۹ میلیون و ۵۴۷ هزار و ۴۹۰ نفر بهبود یافتهاند.
آمریکا همچنان بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا و قربانیان این ویروس در جهان را دارد و پس از آن هند با ۱۴ میلیون و ۵۲۱ هزار و ۶۸۳ مورد ابتلا و ۱۷۵ هزار و ۶۷۳ مورد فوتی و برزیل با ۱۳ میلیون و ۸۳۴ هزار و ۳۴۲ مورد ابتلا و ۳۶۹ هزار و ۲۴ مورد فوتی در ردههای دوم و سوم کشورهای جهان با بیشترین تعداد مبتلایان به کووید-۱۹ قرار دارند.