آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۷۱۱۰
به صورت مجازی؛

انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه ارومیه برگزار می‌شود

به منظور ایجاد بستر مناسب برای تقویت زمینه‌های مشارکت و همکاری انتخابات شورای صنفی دانشگاه ارومیه به صورت مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به منظور ایجاد بستر مناسب برای تقویت زمینه‌های مشارکت، همفکری، تصمیم سازی، برنامه ریزی و همکاری دانشجویان در امور صنفی و رفاهی و حفظ و پیگیری حقوق و حریم دانشجویی، دانشگاه ارومیه انتخابات شورای صنفی برای سال ۱۴۰۰ برگزار می‌کند.

 

لذا از دانشجویانی که تمایل به ثبت نام در این انتخابات را دارند، درخواست می‌شود نسبت به ارسال مدارک (تصویر فرم پیوستی همراه با امضا و یک قطعه عکس) به آدرس ایمیل روابط عمومی publicrelation@urmia.ac.ir و یا از طریق پیام رسان واتس آپ به شمار موبایل ۰۹۱۴۳۴۵۱۸۸۰ (کارشناس روابط عمومی) از ۱ تا ۵ اردیبهشت ارسال کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار