به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، محمدعلی امام هادی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه معاونت دانشجویی و فرهنگی عهده دار مسایل روزمره و خوابگاهی دانشجویان است، گفت: عمده تلاش این معاونت مرتفع کردن مشکلات رفاهی و مالی دانشجویان و ایجاد بستری مناسب برای شکوفایی استعدادهای آنان از طریق حمایتهای مالی و معنوی است.
وی خاطرنشان کرد: نیروهای پرورش یافته در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در آینده مدیران این مرز و بوم خواهند بود و باید افرادی متدین، متعهد، متخلق، متفکر، فداکار، دغدغهمند و خلاق باشند.
امام هادی قدرت تجزیه و تحلیل بالا و برخورداری از احساس مسوولیت نسبت به سرنوشت خود و دیگران را از دیگر مولفههای دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی دانست و تعهد تامین نیازهای فرهنگی، معیشتی و ورزشی دانشجویان را اولویتی مهم عنوان کرد.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به این که تمامی خوابگاههای دانشگاه مجهز به ابزار و وسایل ورزشی شده اند، افزود: بازسازی کامل سالنهای ورزشی و بهبود وضعیت تغذیه و ایاب ذهاب از جمله اقداماتی است که با همت مسولان دانشگاه در این معاونت انجام شده است.
وی با بیان اینکه شیوع پاندمی کرونا بسیاری از فعالیتهای آموزشی دانشگاهها را تحت تاثیر قرار داد، گفت: کرونا روند حضور بخش عمدهای از دانشجویان را تحت تاثیر قرار داده، ولی علیرغم شیوع کرونا نحوه آموزش در دانشگاههای علوم پزشکی به واسطه ماهیت و رسالت این دانشگاهها و همچنین ارائه آموزشهای عملی و بالینی در بیمارستانها، رنگ و بوی دیگری دارد.
امام هادی با اشاره به ارائه آموزشهای حضوری به بیش از یک هزار دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی افزود: رزیدنتها و انترنها به صورت کامل، دانشجویان پرستاری در ترمهای ۷ و ۸، کارشناسان بهداشت، دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی که در حال گذراندن طرح کارورزی هستند و نیمی از دانشجویان کارشناسی ارشد ازجمله مقاطعی هستند که به علت وجود بخشهای عملی باید در دانشگاه و بیمارستانها حضور فیزیکی داشته باشند.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با دارا بودن بیش از ۱۴ هزار دانشجوی مشغول به تحصیل وظایف خطیری را عهده دار است.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی تهدید ویروس کرونا را فرصتی برای بازسازی و تعمیرات مراکز و خوابگاههای دانشجویی برشمرد و ادامه داد: از زمان بروز پاندمی کرونا بسیاری از خوابگاهها و مراکز ارایه دهنده خدمت به دانشجویان بازسازی و نوسازی شده است.
وی بر برنامه ریزی منسجمتر برای رشد استعدادهای هنری، فرهنگی و ورزشی دانشجویان خصوصا در دوران کرونا که حضور فیزیکی دانشجویان به کمترین زمان ممکن تقلیل یافته، تاکید کرد و بهره مندی از پتانسیل گروهها و تشکلهای دانشجویی را راه حل مناسبی برای دسترسی به اهداف متعالی دانشگاه دانست.
امام هادی از اجرای طرح امید در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی خبر داد و گفت: این طرح با هدف استعداد یابی و تربیت مدیران بهشتی برای دانشجویان دانشگاه از ابتدای سال ۱۴۰۰ اجرا خواهد شد.
وی اظهار امیدواری کرد با اجرای گام اول طرح امید حداقل ۵۰ مدیر بهشتی از بین دانشجویان علاقمند تربیت شده تا دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به گنجینهای از استعدادهای مدیریتی دسترسی داشته باشد.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی راه اندازی دورههای مهارتی امدادگری پزشکی را از دیگر برنامههای دانشجویی برشمرد و افزود: دانشجویان میتوانند در قالب این طرح و شرکت دراین دورهها همزمان با ادامه تحصیل مدرک پزشکی امدادگر پزشکی خود را دریافت کنند.
وی با اشاره به این که اغلب خوابگاههای دانشجویی فرسوده و نیازمند بازسازی هستند، خاطرنشان کرد: تلاش داریم تا اقدامات ضروری بازسازی در خوابگاهها را انجام دهیم تا اسکان خوبی برای دانشجویان داشته باشیم.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی از ایجاد تیم ارزیابی خطر در خوابگاههای دانشجویی خبر داد و افزود: این گروه در ۵۲ آیتم کوتاه مدت، دراز مدت و میان مدت اولویتهای نوسازی، بازسازی و تجهیز خوابگاهها را طراحی و ارایه کرده است.
وی ارتقای جایگاه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در تامین، حفظ و افزایش جایگاه فعلی امور فرهنگی و رفاهی دانشجویان را مورد تاکید قرار داد و گفت: ایجاد بسترهای مناسب برای شکوفایی استعدادهای دانشجویان در ابعاد جسمی و روانی از دیگر رسالتهای این معاونت است.
امام هادی، کسب رتبه برتر در کلیه ابعاد امور فرهنگی و رفاهی دانشجویان پذیرفته شده در بین دانشگاههای کشور را از دیگر اهداف معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برشمرد.