نمايشگاه عفاف و حجاب از 17 مهر در رشت برپا مي شود
عظمتي در گفت و گو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو » در رشت، با اشاره به اهميت برگزاري نمايشگاه عفاف و حجاب اظهار داشت: با توجه به هدف برگزاري اين نمايشگاه كه گسترش فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه و مقابله با جنگ نرم دشمن است اگر ما كوتاهي كنيم و اطلاع رساني درست و صحيح به خصوص نسبت به جوانان انجام ندهيم و حساسيت لازم در زمينه حجاب و عفاف نداشته باشيم، روز به روز تهاجم فرهنگي بر جوانان ما سايه مي افكند و شاهد مشكلات و معضلات اجتماعي به خصوص بي حجابي در جامعه خواهيم بود.
فرماندار رشت گفت: اكثر جوانان آشنايي و آگاهي كافي از فرهنگ غني اسلامي و اهميت حجاب در دين مبني اسلام را ندارند و اين وظيفه ماست كه جامعه را نسبت به فرهنگ اصيل اسلام آگاه و آشنا كنيم، به همين دليل برگزاري چنين نمايشگاهي براي ما حائز اهميت است.
وي افزود: اين نمايشگاه قرار است از 17 مهرماه به مناسبت ميلاد با سعادت حضرت فاطمه معصومه (س) كه روز دختران نيز نامگذاري گرديده است به مدت يك هفته در مجتمع خاتم الانبيا اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان رشت برگزار گرديد.
فرماندار رشت در پايان تصريح كرد: اين نمايشگاه در بخش ديداري شامل تاريخچه حجاب و مباحث مربوط به اهميت حجاب به صورت تابلو و نوشتاري و نرم افزاري در بخش دوم فروشگاه محصولات فرهنگي عفاف و حجاب و بخش سوم هم به صورت جلسات كارگاهي و پرسش و پاسخ و رفع شبهات برگزار خواهد شد./انتهاي پيام/