آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۸۵۲۱
با حکم پرهیزگار؛

مسئول جدید خواهران بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد معرفی شد

جلسه تکریم و معارفه مسئولان خواهران بسیج دانشجویی استان کهگیلیویه وبویراحمد در سالن جلسات سازمان بسیج دانشجویی استان کهگیلویه وبویراحمد واقع در شهریاسوج برگزار شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با حکم سیدمسعود پرهیزگار، مسئول بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد، کبری تراویده به عنوان مسئول جدید خواهران سازمان بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد و از زحمات سیده الهام حیدری که مسئول پیشین این جایگاه بودند تقدیر و تشکر شد.

پرهیزگار در این مراسم که به دلیل شرایط کرونایی، به صورت محدود در سالن اجتماعات بسیج دانشجویی برگزار شد، با اشاره به نقش و جایگاه زن در اسلام و ضرورت نقش آفرینی وی در جامعه گفت: سوره کوثر سوره‌ای است که در تفسیر آن به حوزه و جایگاه زنان در جامعه پرداخت شده است.

مسئول بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: کوثر به معنای خیر کثیر است و چشمه جوشانی است که تدوام دارد واین واژه درمقابل واژه تکاثر است، که به معنای جمعیت زیاد وخیرکم به کار رفته است.

وی اظهار کرد: نمونه عینی بحث کوثر، در جامعه ما امام خمینی «ره» هستند که یک نفربود اماخیر کثیر و وسیعی را به جهان رساندند، خیر کثیر می‌تواند تنها باشد و اثر گذاری وسیعی داشته باشد.

پرهیزگار افزود: در مرحله اول باید روحیه کوثر در جامعه ما پرورش داده شود و همه افراد به ویژه زنان در این مسیر گام بردارند که خواهران ظرفیت بسیاری در بسیج دارند.

وی با تاکید بر اهمیت نقش زنان در جامعه گفت: بیش از ۵۰ درصد جامعه ما زنان هستند، در دانشگاه و بسیج نیز زنان درصد بالاتری را به خود اختصاص داده اند و نقش آفرینی می‌کنند و حضور پررنگی دارند.

وی در پایان تصریح کرد: امروز در این جایگاه تغییر در حوزه‌های ما تغییر در نوع نگاه است وتن‌ها تغییر یک فرد نیست واینکه معاونت خواهران باید واحد‌های متفاوت داشته باشد و نگاه‌های متفاوت سبب ارتقاء نوع نگاه نسبت به خواهران در جامعه را به دنبال دارد.

در پایان این جلسه از زحمات چند ساله سیده الهام حیدری قدردانی و این مسئولیت به کبری تراویده سپرده شد.

لازم به ذکر است، کبری تراویده دانشجوی دکتری فیزیک دانشگاه یاسوج بوده و پیش از این با بسیج دانشجویی در مسئولیت‌های مختلف همکاری داشته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار