به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد نمازی درباره اظهارات محمد عطریانفر درباره حمایت حزب کارگزاران از نامزدی محمد جواد ظریف، گفت: در پیگیریهایی که در این باره کردم به مستندی نرسیدم که نشان دهد این موضوع در شورای مرکزی حزب کارگزاران به تصویب رسیده باشد البته دور از ذهن نیست که موضوع نامزدی احتمالی ظریف مورد بررسی قرار گیرد.
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ایران افزود: یکی از رسانهها به نقل از من مصاحبهای درباره حمایت از نامزدی ظریف از سوی حزب کارگزاران منتشر کرد که از این موضوع بسیار تعجب کردم اگر چه این موضوع را تکذیب نمیکنم. ظریف در صورت اعلام داوطلبی به احتمال قوی یکی از نامزدهای موردنظر حزب کارگزاران خواهد بود.
نمازی درباره احتمال نامزدی محسن هاشمی برای انتخابات ریاست جمهوری گفت: هاشمی جزو نامزدهای اصلی حزب کارگزاران بود، اما خودش قصد جدی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری را ندارد. ظاهرا هاشمی برای حضور در انتخابات دو شرط مطرح کرده است که در صورت تحقق آنها به عرصه بیاید. شروط هاشمی درباره اطمینان خاطر از احراز صلاحیت از سوی شورای نگهبان و اجماع جبهه اصلاحات ایران است. اگر چه به اعتقاد من هنوز موضوع حضور هاشمی در عرصه انتخابات قطعیت ندارد.
وی درباره احتمال اعلام نامزدی سید مصطفی تاجزاده فعال اصلاحطلب برای انتخابات ریاستجمهوری و تفاسیر جناح رقیب از این رفتار، یادآور شد: در صحبتی که حدود دو، سه هفته پیش با او داشتم حرفش این بود که «ما نامزد خود را معرفی میکنیم و در پی تأیید آن هستیم و اگر نشد، بعد تصمیم میگیریم.» به تازگی هم صحبتهای بسیاری درباره نامزدی تاجزاده عنوان شده و دوستان درپی مطرح کردن او هستند. تا جایی که میدانم او این موضوع را تکذیب نکرده است.
نمازی ادامه داد: از آنجا که شرایط آمدن سید حسن خمینی فراهم نشد، شاید همه احزاب عضو جبهه اصلاحات ایران تصمیم گرفتهاند اگر نامزدی دارند برای ثبتنام اقدام کند و شاید بحث نامزدی تاجزاده هم بر همین اساس مطرح شده است. حسین مرعشی نایب رییس اول جبهه اصلاحات هم در مصاحبهای بحث ائتلاف را به بعد از تأیید نامزدها موکول کرده است.
خوب کسی که به مردم میگه تعهد محضری میدم ماندید نشوم اما کاندید بشود دیگه روی کدوم وعده انتخاباتی او بمردم میشه حساب کرد!؟
اینکه اقای ظریف اخیرا گفته یودند که از رأی نیاوردن نمیترسند و از رأی آوردن میترسند یهدبلوف سیاسی است
به چه دلیل !؟ به این دلیل که اون زمانی کهدی ظریف استعفا هم کرده یود مردم نسبت بهذاین موضوع بیخیال بودند
بعضی ها !! فکر میکنند اگه ناز بکنند مردم نازشون رو خریدارند ؛)) نخیر از این خبرها نیست دیدید که استعفای ی ظریف هم چند روزی بیشتر دووم نیاورد و دوباره با مخالفتی روحانی به وزارتخانه برگشتند
اکه ی ظریف فکر میکنه اکه بیاد رأی میاره و رییس جمهور میشه ؛)) پس بیصبرانه منتظر حضور ایشون بعنوان نامزد انتخابات در مناظرات انتخاباتی هستین به شرطی که اقایون وزارت کشور مثل دفعه قبل برای فرار از کم اوردن دوستانشون در مناظرات ، هوس نکنند مناظرات رو ضبط شده و سانسور شده پخش کنند
این در مورد ی ظریف ، و اما در مورد ی محسن هاشمی باید عرض کنیم کسی که برای اداره شورای شهر در مقابل با انتقادات مستند و مستدل مردم کم میاره و میگه دیگه کاندید شورا نمیشم آیا میتونه بیاد کاندید ریاست جنهوری بشه !؟
شورای شهری که بعد از چندین و چند بار نتونست بود یه شهردار درست و درمون انتخاب کنه و خود دوستان اصلاح طلب شورا هم به ایشون حتی برای تصدی شهردار تهران رأی ندادند چطور اومده شرط میگذاره که شورای اصلاح طلبان همه اجماع کنند بر کاندیداتوری ایشون و احتمالا سر لیستی ایشون !!؟
این هم در مورد ی هاشمی ، و اما اینکه اصلاح طلبان بعد از ی سید حسن خمینی روی چه کسی به عنوان کاندیدا دست خواهند گذاشت و از چه کسی حمایت خواهند کرد!؟ پیش بینی ما این است که روی کاندیداتوری ی علی لاریجانی حساب باز کردند
سفرهای خارجی متعدد و بسیار زیادی که دولت و وزارت امورخارجه ی روحانی برای ی علی لاریجانی در طول این چند سال تدارک دیدند خبر از یک چیز میدهد و اون حمایت دولت ی روحانی از کاندیداتوری ی علی لاریحانی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰
معتقدیم اون سفرهای متعدد خارجی (که برای دیگر رؤسای مجالس قبل سابقه نداشته یا کمتر سابقه داشته )برای آماده کردن ی علی لاریحانی برای کاندید ریاست جمهوری بوده
ی لاریحانی هم ظاعرا شرط گذاشته بودند که در صورت حضور ی حهانگیری در عرصه انتخابات بعنوان کاندیدا ، کاندید نخواهند شد
اینطور که معلومه ظاهرا اصلاح طلب ها و اصولگرایان در دل اصلاح طلبی مثل ی لاریحانی فعلا باهم تعارف دارند ؛)) که کی کاندید بشه کی نشه!!؟ یا اینکه ترسیدند که رأی نیارن یه هم تعارف میکنند ؛))