کد خبر:۹۲۹
استاد دانشگاه امام رضا(ع) مشهد:

الگوبرداري به معناي كپي برداري از رفتارهاي خاص شهيد نيست

استاد دانشگاه امام رضا(ع) مشهد در جمع شركت كنندگان راهيان نور دفتر مركزي امام علي(ع) مشهد در رابطه با تفكر سيستمي در تقويت پيوندهاي دانشجو با شهيدان، ديروز در بسيج دانشجويي سخنراني كرد.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از مشهد، معمارياني در اولين جلسه مسافران سرزمين نور با اشاره به نقش تفكر در شكوفايي گفت: نقش تفكر در ارزيابي هايي كه داريم بسيار موثر است.

وي افزود: رابطه با شهدا و فضاي معنوي و تداوم آن بايد در ما رشد پيدا كند تا به شكوفايي برسيم ولي در جامعه و بين جوانان ما از زندگي شهيد كپي برداري مي شود نه الگوبرداري.

معمارياني تصريح كرد: آنچه باعث حركت مي شود درك نقاط اضطرارهاست و اينكه مثبت انديشي يك توانايي در بهره برداري از همه امكانات است، بنابراين بايد بررسي كرد  كه چگونه از شهيدان الگوبرداري كنيم.

استاد دانشگاه امام رضا(ع) مشهد ادامه داد: نبايد احساس را جايگزين تفكر كرد زيرا  تفكر، زمينه شناخت و مديريت سيستمي و شبكه اي است.

وي ادامه داد: در تفكر سيستمي عناصر به هم وابسته اي براي رسيدن به هدف مشترك در تعامل باهم قرار مي گيرند كه اين سيستم ها كاركردي، ساختاري و رفتاري هستند.

معمارياني تاكيد كرد: ما بايد نگاه و رفتار سيستمي در زندگي خود داشته باشيم و بايد ريشه هاي انتخاب شهدا را بررسي كنيم و در پي مدل سازي انديشه شهدا بر مبناي تفكر سيستمي باشيم.

استاد دانشگاه امام رضا(ع) مشهد افزود: تحول بايد از درون شكل بگيرد و تا تسلطي بر ذهن، انديشه و احساس خود نداشته باشيم نمي توانيم با روحيات متنوع امروز قدمي برداريم، ما بايد ابتدا به شهادت برسيم بعد جهاد را آغاز كنيم و حاضر در حادثه و شاهد در لحظه ها باشيم تا شهيد تاريخ شويم.

وي اظهار داشت: بسيجي امروز كه به دنبال انديشه هاي راه شهدا است بايد در هر لحظه تكليف خود را بداند.

معمارياني در پايان بر لزوم آگاهي از تمام راه ها و تكاليف، آشنايي با اوضاع و شرايط و تقسيم كار بر اساس عهد و پيمان و موارد ديگر اشاره و به استمرار اين برنامه ها در زمينه يافتن تفكر شهيد تاكيد كرد. /انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار