کد خبر:۹۲۹۰۳۳
هشتمین جمهور|

از دهقان فداکار تا احساس تکلیف چندبارۀ محسن رضایی/ کاندیدی بی تجربه اما با کابینه‌ای نیمی زن، نیمی مرد

در هشتمین جمهور با گزیده و چکیده‌ای از محتوای انتخاباتی رسانه‌های جمعی، فضای انتخاباتی را پیگیری خواهیم کرد.

«هشتمین جمهور» عنوان بستۀ خبری-تحلیلی است که همزمان با سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران و انتخاب هشتمین رئیس جمهور، به بازخوانی خبرهای رسمی و غیر رسمی پیرامون انتخابات و نامزدهای ریاست جمهوری می‌پردازد.

در شماره‌ی دوم از این بسته به اعلام نامزدی کاندیدی بی تجربه اما با کابینه‌ای نیمی زن، نیمی مرد، فداکاری و احساس تکلیف‌های سایر نامزدها پرداختیم. اخبار آخر هفته‌ای که گذشت را در ادامه دنبال کنید.

 

دهقان فداکار

حسین دهقان وزیر دفاع دولت یازدهم و از اولین کسانی که کاندیداتوری خود را اعلام کردند، درباره‌ی حضورش به عنوان کاندید ریاست جمهوری گفت: «من دهقان فداکارم و برای فدا شدن وارد کارزار انتخابات شده‌ام.»

وی همچنین در گفت و گو با مهر با اشاره به حضور نظامی‌ها در انتخابات اظهار داشت: «خب یک بار هم نظامی‌ها حکومت را به دست بگیرند، مگر چه اشکالی دارد؟ بپذیرید که در جمهوری اسلامی ایران هیچ سپاهی از اول نظامی نبوده است»

 

زارع فومنی کاندیدای ریاست‌جمهوری شد

محمد زارع فومنی دبیرکل حزب مردمی اصلاحات جمعه 3 اردیبهشت با برگزاری یک نشست خبری، داوطلب کاندیداتوری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شد. فومنی در دوره‌ی قبل نیز ثبت‌نام کرده بود اما پیش از اعلام نتایج بررسی صلاحیت‌ها انصراف داه بود.

وی با اشاره به کابینه‌ی خود گفت: «کابینه‌ی من جوان، پر از نشاط، انقلابی‌گری، قدرتمند است و نیمی از اعضای کابینه‌ام را زنان تشکیل خواهند داد و همین جا اعلام می‌کنم معاون اول من زن است.»

 

محسن رضایی و احساس تکلیف چندباره

محسن رضایی در نشست ستاد جهاد توانمندسازی محرومین با اشاره به حضورش در انتخابات ریاست جمهوری گفت: اگر نگرانی من برای محاصره اقتصادی و معیشت مردم پس از جنگ تحمیلی نبود، شاید هیچگاه کاندیدای ریاست جمهوری نمی شدم. نگرانی‌ها بابت معیشت مردم و اوضاع اقتصادی کشور نه تنها کاهش پیدا نکرده، بلکه به شدت افزایش پیدا کرده است. برای حفظ معیشت مردم و حیثیت جمهوری اسلامی، نیازمند تشکیل دولت قوی و کارآمد هستیم و انگیزه‌ام برای ورود به عرصه سیاست، این بوده که حق مردم به مردم برسد و کسی به حق مردم دست درازی نکند.

 

موافقت و مخالفت‌ها با کاندیداتوری تاجزاده

محمد عطریانفر فعال سیاسی اصلاح طلب در گفت و گو با برنا با اشاره به کاندیداتوری تاجزاده گفت: «نظر خاصی در این باره ندارم، تاج زاده از دوستان خیلی خوب ماست ولی تا این لحظه هیچ توضیح منطقی برای حضورشان مطرح نشده است. هر شهروند ایرانی می تواند در انتخابات شرکت کند لکن یک سری مختصاتی در قانون اساسی تعریف شده برای کاندیداهای ریاست جمهوری که مرجع تشخیص شورای نگهبان است. نمی دانم که چرا دوست عزیزمان تاج زاده با توجه به این محدودیت ها و ملاک ها اقدام به طرح نام خود کرد. ضمن اینکه کلا جبهه اصلاحات این شیوه از طرح نامزدهای انتخاباتی را به صورت منفرد و مستقل و بدون توافق و تفاهم صورت می گیرد را نمی پسندد. برای این حضور هیچگونه توافقی حول محور خاتمی صورت نگرفته است از این جهت من خیلی این شیوه ورود را نمی‌پسندم.»

محمد علی ابطحی، دیگر فعال سیاسی اصلاح طلب نیز در این رابطه اظهار داشت: «حضور آقای تاجزاده را در انتخابات ریاست جمهوری بسیار مثبت می‌دانم و باید از ایشان تقدیر کرد که در این شرایط کاندیدای ریاست جمهوری شده است. ای کاش مشکلی در راه رقابت برای ایشان به وجود نیاید و شورای نگهبان و نهادهای و نظارتی مانعی نباشند. معتقدم آقای تاجزاده می‌تواند به پدیده انتخابات کمک کند و مشارکت را بالا ببرد.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار