فروش اجباری میوه‌های شب عید در میادین میوه و تره‌بار
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۹۱۷۷

فروش اجباری میوه‌های شب عید در میادین میوه و تره‌بار

یکی از غرفه‌داران میادین میوه گفت: در حالی که قیمت پرتقال در میدان مرکزی میوه ارزان‌تر است، سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران غرفه‌داران را مکلف کرده میوه‌های تنظیم بازاری مانده از شب عید را با نرخ بالاتری خریداری کرده و به فروش برسانند.
فروش اجباری میوه‌های شب عید در میادین میوه و تره‌بار

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، یکی از غرفه داران میادین میوه و تره بار شهرداری تهران اظهار کرد: میوه‌های تنظیم بازاری که برای شب عید ذخیره شده بود، اما فروش نرفته است سازمان میادین میوه و تره بار غرفه داران را مکلف کرده است باید آن‌ها را به قیمتی بالا‌تر از قیمت‌های بازار خریداری کند.

وی افزود: درحالی که پرتقال در میدان مرکزی میوه و تره بار ۶ هزار تومان فروفته می‌شود ما را مکلف کرده اند که حتما باید میوه‌های تنظیم بازار را از اتحادیه با قیمت ۹۷۰۰ تومان خریداری کنیم و به قیمت ۱۱۵۰۰ به مردم بفروشیم؛ این درحالی است که قیمت پرتقال به دلیل تغییر فصل و کاهش تقاضا افت کرده است و مردم این محصولات را نمی‌خرند و بعد از اعتراض ما قیمت فروش پرتقال تامسون به ۸۷۰۰ تومان کاهش یافت.

او ادامه داد: سیب زرد تنظیم بازاری که کیفیت بالاتری دارد به میادین میوه و تره بار شهرداری نمی‌دهند و با قیمت‌های بالاتری در میدان مرکزی میوه و‌تر بار به فروش می‌رسانند و ما مجبور به فروش سیب قرمز تنظیم بازاری که کیفیت خود را از دست داده، هستیم و باید این محصولات را ۶۹۰۰ تومان خریداری و ۸۹۰۰ به فروش برسانیم که خود ما نیز راضی به فروش میوه بی کیفیت به مردم نیستیم.

وی تصریح کرد: حتی در مقطعی بدون توجه به تکلیف سازمان میادین میوه و تره بار اقدام به خرید سیب و پرتقال از میدان مرکزی کردیم، اما اجازه توزیع آن‌ها داده نشد و حتی بعضی غرفه داران پرتقال برای فروش نیاوردند و با جریمه از سوی سازمان مواجه شدند.

پربازدیدترین آخرین اخبار