آخرین اخبار:
کد خبر:۹۲۹۵۶۰
برای اولین بار صورت گرفت

تکثیر ماهی سرخ باله از سوی دانشجوی دانشگاه گیلان

ماهی سرخ باله برای اولین بار از سوی دانشجوی دکتری دانشکده منابع طبیعی دانشگاه گیلان تکثیر شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ماهی سرخ باله برای اولین بار توسط عرفان اکبری نرگسی دانشجوی دکتری دانشکده منابع طبیعی دانشگاه گیلان تحت راهنمایی دکتر بهرام فلاحتکار عضو هیئت علمی گروه مهندسی شیلات تکثیر شد.

ماهی سرخ باله (Scardinius erythrophthalmus) یکی از ماهیان با اهمیت تالاب انزلی است که طبق آخرین تحقیقات زیست محیطی جزو ماهیان آسیب پذیر دسته بندی شده است.

از این رو نیاز به بازسازی ذخایر و حفظ جمعیت این گونه با ارزش از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. از مهمترین روش‌هایی که امر بازسازی ذخایر و تولید لارو با کیفیت آبزیان را امکان پذیر می‌کند تکثیر مصنوعی است.

در همین راستا تکثیر مصنوعی ماهی سرخ باله با استفاده از هورمون‌های سنتتیک و نرماتیو‌های تکثیر و پرورش این ماهی تا مرحله رهاسازی به محیط‌های آبی تهیه شد.

این پژوهش که با همکاری اداره کل شیلات گیلان و مرکز بازسازی و حفاظت از ذخایر ژنتیکی ماهیان استخوانی شهید انصاری انجام شده است می‌تواند کمک شایان توجهی در حفظ نسل این ماهی ارزشمند و برنامه ریزی برای آبزی پروری گونه مذکور نماید.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار