آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۰۰۷۵
سردار رحیمی در پاسخ به دانشجو خبر داد

پلیس از نرده کشی پارک شوش بی‌اطلاع است

فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: کار نرده کشی پارک شوش مربوط به شهرداری است و ما در نیروی انتظامی از چرایی انجام این کار بی‌اطلاع هستیم.

سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی تهران بزرگ در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، درباره علت و چرایی نرده کشی پارک شوش واقع در منطقه ۱۲ شهر تهران، اظهار کرد: اقدام فوق مربوط به شهرداری است و ما در نیروی انتظامی از چرایی انجام این کار بی‌اطلاع هستیم.

وی تصریح کرد: ما در جریان این اتفاق نیستیم و این کار توسط شهرداری در حال انجام است.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ خاطرنشان کرد: خوشبختانه مردم و مدیران بوستان‌ها و فضای سبز از زمان تعیین محدودیت‌های ترددی تا کنون همکاری خوبی داشته‌اند.

سردار رحیمی تاکید کرد: اندک مواردی هم که قوانین منع تردد و محدودیت‌های کرونایی را نقض کرده‌اند تذکر دریافت کرده و پلیس در صورت مشاهده هر گونه تخلفی پس از تذکر اولیه و تکرار تخلف از طرف خاطیان با آن‌ها برابر قانون برخورد خواهد کرد.

گفتنی است طی روزهای اخیر محدوده پارک شوش توسط افرادی که گفته می‌شود جزو نیروهای شهرداری تهران هستند به نرده کشی این پارک و محدود کردن ساعات رفت و آمد سایر شهروندان و همچنین ایجاد محدودیت در تردد افراد کارتن خواب و مصرف کنندگان موادمخدر اقدام کرده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار