به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، قاسمعلی حسنی در مورد علت کمبود شکر با نرخ مصوب، گفت: در مورد شکر و برخی اقلام مصرفی با سوء مدیریت و چندگانگی نرخها مواجه هستیم و در کنار این مساله سود جویی برخی تولید کنندگان و بی انصافی برخی فروشندگان مشکلات را بیشتر میکند.
دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی با بیان اینکه اکنون شکر در بازار ۵ نرخ دارد، گفت: در حال حاضر نرخ مصوب شکر برای عرضه به واحدهای تولیدی ۶ هزار و ۶۵۰ تومان و نرخ مصوب هر بسته شکر یک کیلوگرمی برای مصرف کننده ۸ هزار و ۷۰۰ تومان است که البته گاهی نیز شاهد عرضه یک بسته شکر ۹۰۰ گرمی با قیمت ۸ هزار و ۷۰۰ تومان هستیم.
حسنی گفت: دولت توزیع شکر با قیمت مصوب ۸ هزار و ۷۰۰ تومان برای مصرف کنندگان را در اختیار فروشگاههای زنجیرهای گذاشته است.
وی با بیان اینکه نرخ عرضه شکر سهمیهای در بنکداریها ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین شده است، گفت:، اما با توجه به کمبود شکر سهمیهای بنکداریها شکر را از کارخانهها با قیمتی خریداری میکنند که نمیتوانند کمتر از ۱۳ هزار و ۵۰۰ تومان عرضه کنند بنابراین در حال حاضر بنکداریها هر کیلو شکر را در کیسههای ۵۰ کیلوگرمی به قیمت آزاد ۱۳ هزار و ۵۰۰ تومان عرضه میکنند.
حسنی بیان داشت: همچنین با گران فروشی هر بسته شکر یک کیلویی در واحدهای صنفی تا ۱۵ هزار تومان به مصرف کننده عرضه میشود.
دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی در مورد قیمت عرضه شکر فلهای در واحدهای صنفی گفت: با توجه به اینکه قیمت هر کیلو گرم شکر فلهای در کیسههای ۵۰ کیلوگرمی برای بنکداران ۱۳ هزار و ۵۰۰ تومان است بنابراین این شکر حداقل با قیمت هر کیلوگرم ۱۵ هزار تومان به دست مصرف کننده میرسد.
رئیس سابق اتحادیه بنکداران مواد غذایی کشور، گفت: کمبودی در مورد شکر در بازار محسوس نیست و با نرخ آزاد به هر میزان شکر موجود است، اما این کمبود در مورد شکر با نرخ مصوب ایجاد شده و به همین دلیل از مدتی پیش تاکنون تقریبا عرضه شکر در فروشگاههای زنجیرهای متوقف و یا کاهش یافته است.