کد خبر:۹۳۲۶۱
به مناسبت روز ملی دختر
جشن «برگي از طوبي» در دانشگاه شهيد چمران اهواز برگزار شد
به مناسبت ميلاد حضرت فاطمه معصومه(س) و روز دختر، جشن «برگي از طوبي» در دانشگاه شهيد چمران اهواز برگزار شد.
به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، حجازي دوست، استاد دانشگاه و ميهمان ويژه اين مراسم به بيان سجايا و ويژگيهاي خاص حضرت معصومه(س) و ارائه الگويي از شخصيت آن بانوي مكرم اسلام براي دانشجويان پرداخت.
وي حضرت معصومه (س) را واسطه خير الهي دانست و اهتمام به علم آموزي، شفاعت در روز جزا، كرامت و بخشندگي را از ويژگيهاي بارز آن حضرت عنوان كرد.
اين جشن روز گذشته با حضور دانشجويان دختر و به همت واحد خواهران نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در سالن شهيد مطهري دانشكده علوم دانشگاه شهيد چمران اهواز برگزار شد.
لازم به ذکر است، برگزاري مسابقه، مداحي و مولودي خواني توسط مداحان اهل بيت(ع) از ديگر برنامه هاي اين جشن بود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰