کد خبر:۹۳۴۰۱۳
معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ:

۱۴ دستگاه موتورسیکلت سنگین توقیف شده اند

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از توقیف یک دستگاه موتورسنگین ۱۰۰۰ سی‌سی zx در بزرگراه چمران خبر داد.

۱۴ دستگاه موتورسیکلت سنگین توقیف شده اندبه گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ علی همه‌خانی با اشاره به طرح توقیف موتورسیکلت‌های سنگین که بدون مجوز در تهران اقدام به تردد می‌کنند، گفت: ساعتی پیش، یک دستگاه موتورسیکلت سنگین که مشغول تردد و انجام حرکات مخاطره‌آمیز در مسیر بزرگراه چمران به شمال قبل از پل نمایشگاه بود، توقیف گردید.

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: توقیف این موتورسیکلت سنگین هزار سی‌سی zx، با اجرای طرح‌های پلیسی توسط تیم منطقه ۲۳ پلیس راهور تهران بزرگ صورت گرفت.

وی بیان کرد: طرح توقیف موتورسیکلت‌های سنگین بدون پلاک و بدون مجوز در سطح شهر تهران ادامه دارد و پلیس راهور تهران بزرگ با ناقضین قانون، هنجارشکنان و راکبان موتورسیکلت‌های سنگین که باعث ایجاد مزاحمت و سروصدا می‌شوند و با حرکات نمایشی جان خود و دیگران را به خطر می‌اندازند برخورد قانونی می‌کند و موتورسیکلت آن‌ها نیز توقیف می‌شود.

به‌گفته این مقام انتظامی، با توقیف این دستگاه موتورسیکلت سنگین در بزرگراه چمران، جمع توقیفی‌های موتورسیکلت سنگین از ابتدای این طرح (سال ۱۴۰۰) به عدد ۱۴ دستگاه رسید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار