کد خبر:۹۳۴۱۹۲
در جمع خبرنگاران

کواکبیان: خدا را شاهد می‌گیرم به فکر قدرت و منافع شخصی نیستم / دولت حزبی به معنای کامل را مدنظر داریم

نماینده سابق مجلس با بیان اینکه در جبهه اصلاحات ایران اسم بنده را به عنوان نامزد مطرح کردند تاکید کرد: خدا را شاهد می‌گیریم که برای حضور در مسند ریاست جمهوری به فکر قدرت و منافع شخصی نیستم.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،مصطفی کواکبیان پس از ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاارن با بیان اینکه خدا را شاکرم که یکبار دیگر توفیق شد تا در عرصه خدمت رسانی به مردم وارد عمل شودم اظهار کرد: وظیفه شرعی خود دانستم در این عرصه حضور پیدا کنم و وظیفه ملی خود دانستم تا باری از دوش این ملت بردارم و حتما در صحنه حضور داشته باشم.

وی افزود: تکلیف حزبی که حزب مردم سالاری بر دوش من گذاشت از دیگر دلایل حضور بنده برای حضور درانتخابات ریاست جمهوری بود.

کواکبیان با بیان اینکه در جبهه اصلاحات ایران اسم بنده را به عنوان نامزد مطرح کردند تاکید کرد: خدا را شاهد می‌گیریم که برای حضور در مسند ریاست جمهوری به فکر قدرت و منافع شخصی نیستم. وی با بیان اینکه سه مشکل اساسی در کشور وجود دارد گفت: در خودم توانمندی اجرایی برای حل این مشکلات را می‌بینم از این رو مشکل اساسی که بنده احساس می‌کنم وجود دارد بحث‌های اقتصادی و معیشتی و کاهش ارزش پول ملی است از این رو براین باورم که ماباید به فکر استقلال بانک مرکزی باشیم تا این مشکل حل شود.


نماینده سابق مجلس افزود: رشد نقدینگی به یارانه ۶۰ هزار میلیارد تومانی برمی گردد از این رو بنده طرحی را در این راستا در نظر گرفتم تا کارتی در قالب کارت رفاه ملی به مردم اختصاص دهیم.

کواکبیان خاطرنشان کرد: ما هنوز بعد از چندسال درباره تعریف رجل سیاسی و مذهبی به یک تعریف درست نرسیدیم و با وجود اینکه زنان در انتخابات ثبت نام می‌کنند، اما فق‌های شورای نگهبان آن‌ها را تایید نمی‌کنند. وی تصریح کرد: علیرغم اینکه امام (ره) گفتند نظامیان حق دخالت در انتخابات ندارند، اما متاسفانه این روند در شرایط امروز کشور ما رعایت نمی‌شود و ما می‌بینیم این مشکل هنوز وجود دارد.

وی درباره مشکلات موجود در صدا و سیما گفت: متاسفانه امکان ورود بخش خصوصی یه صدا و سیما وجود ندارد و این نقص بزرگی است. کواکبیان خاطرنشان کرد: ما باید از ظرفیت‌های زنان استفاده کنیم..

نماینده سابق مجلس تاکید کرد: باید تکلیف نهادهایی، چون شواری عالی فضای مجازی؛ نهاد‌های زیرمربوطه مقام معظم رهبری مثل بیناد مستضعفان مشخص شود.  همانطور که ما برای چین و روسیه اصالت قائل هستیم باید برای اتحادیه اروپا و آمریکا نیز اصالت قائل شویم.

وی در پایان با بیان اینکه دولت شرکت سهامی نیست خاطرنشان کرد: ما دولت حزبی به معنای کامل را مدنظر قرار خواهیم داد چرا که هیچ دولت حزبی تا به امروز در کشور وجود نداشته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار