گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ با توجه به انتخابات پیشرو و انبوهی از مسائل و مشکلات اقتصادی که ظاهراً میراث عملکرد دولت و یا دولتهای گذشته برای رئیسجمهور سیزدهم خواهد بود، منطق حکم میکند، دغدغه بهبود اوضاع معیشتی و افزایش سطح رفاه خانوارها یکی از ملاکهای انتخاب کاندید اصلح باشد و وی را نسبت به برنامه اجرایی مد نظرش در این راستا، به چالش بکشد.
در همین رابطه، وحید شقاقی شهری؛ اقتصاددان و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو با بیان اینکه افزایش مشارکت مردم در انتخابات پیشرو در پیشبرد اهداف اقتصادی موثر خواهد بود، گفت: مشارکت مردم در انتخابات نشاندهنده علامت امیدوارکنندهای برای جامعه بینالمللی و اقتصاد داخلی کشور است.
وی افزود: این بدان معناست که مردم به مسئولان جدید اعتماد دارند و امیدوار هستند که آینده بهتری در انتظارشان باشد و انتخابات وضعیت اقتصادی کشور را بهبود ببخشد.
این کارشناس اقتصادی در خصوص نتایج مثبت مشارکت مردم در نظام اقتصادی کشور اظهار داشت: هرچه رئیس جمهور آینده با رای قاطعتری انتخاب شود، اعتماد و اطمینان برای سرمایهگذاری در کشور افزایش خواهد یافت.
شقاقی ادامه داد: سرمایهگذاری تابعی از اعتماد، امنیت و امید به آینده است و انتخابات میتواند به سرعت کیفیت این موارد را به سرمایهگذار داخلی و خارجی مخابره کند.
وی با ابراز امیدواری نسبت به چشمگیر بودن میزان مشارکت مردم در انتخابات پیشرو افزود: ضروری است تا افراد و سلایق مختلف بتوانند در انتخابات شرکت کنند. چرا که بسیاری از چالشهای مدیریتی و اقتصادی در مناظرات مطرح خواهد شد.
این کارشناس اقتصادی در پایان تأکید کرد: تمامی رویدادهای سیاسی بر روی اقتصاد کشور اثر میگذارد و انتخابات نیز از جمله همین رویدادهاست. امیدواریم مردم با انتخاب اصلاح، نوید تغییرات مطلوب در سیاستگذاریهای داخلی را به اقتصاد کشور بدهند.