آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۶۲۷۷
در پاسخ به اخطار نماینده محلات:

قالیباف: آژانس پس از مهلت قانونی حق دسترسی و انتقال تصاویر مراکز هسته‌ای را ندارد+ فیلم

رئیس مجلس شورای اسلامی، ضمن تاکید بر اجرای قانون راهبردی در زمان خودش و براساس مصوبات آن، گفت: از اول خرداد آژانس انرژی اتمی حق دسترسی به تصاویر تأسیسات هسته‌ای و انتقال آن‌ها را ندارد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علیرضا سلیمی در نشست علنی امروز (یکشنبه، ۲ خردادماه) مجلس شورای اسلامی با استناد به اصل ۵۷ قانون اساسی مبنی بر تفکیک قوا، گفت: بر اساس قانون راهبردی مصوب مجلس، آژانس انرژی اتمی ۳ ماه مهلت داشت تا به تعهدات خود در قبال جمهوری اسلامی عمل کند که این فرصت ۳ ماهه امروز به پایان رسیده و دولت باید مصوبات مجلس را اجرا کند.

نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: براساس قانون راهبردی کلیه مواردی که فیلم‌های آن‌ها توسط آژانس ضبط شده باید از امروز پاک شود و صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی از دیروز باید به آژانس انرژی اتمی اعلام می‌کرد که زمان آن‌ها به پایان رسیده و باید فیلم‌های ذخیره شده را پاک کنند.

وی تصریح کرد: به دلیل پایان فرجه‌ای که به آژانس داده شده بود از امروز باید براساس قانون فیلم‌های ذخیره شده، پاک شود و نباید اجازه داد قانون راهبردی مانند قانون اقدام متقابل شود.

سلیمی تاکید کرد: در قانون اقدام متقابل براساس گزارش‌های ۶ ماهه که ارائه می‌شد شاهد تخلفاتی بودیم و آقایان به قانون عمل نمی‌کردند و به موجب اصل‌های ۵۷، ۸۴، ۷۷ و ۸۵ قانون اساسی تمامی اقداماتشان دارای اخطار بود.

وی خطاب به دکتر قالیباف، گفت: شما به صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی دستور دهید، زیرا آن‌ها تاخیر داشته اند و باید دیشب به آژانس اعلام می‌کردند که ذخایر فیلم‌ها را پاک می‌کنند. این موضوع نص صریح قانون است و شأن مجلس رعایت همین موارد است.

نماینده مردم محلات در مجلس اظهار کرد: ما باید بر قانونی که در مجلس تصویب کرده ایم، پافشاری کنیم و آقایان باید به قانون عمل کنند و نکند خودشان راه دیگری را بروند و مجلس هم مسیر دیگری را، مانند مجلس قبلی، البته این مجلس، مجلس قبلی نیست و من عاجزانه خواهش می‌کنم دستورات لازم را اعلام کنید.

دکتر محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اخطار این نماینده، گفت: این اخطار در دستور نبود، اما به دلیل آنکه موضوع مهمی است باید توضیحاتی بیان کنم تا هم ملت عزیز و هم نمایندگان مجلس بدانند، ما مصمم هستیم حتما قانون راهبردی در زمان‌های خود و براساس مصوباتش اجرایی شود.

وی تاکید کرد: مقام معظم رهبری هم بر این موضوع بار‌ها تاکید کرده اند و بعد از ۳ ماه، آژانس انرژی اتمی حتما حق دسترسی به تصاویر تأسیسات هسته‌ای و انتقال فیلم‌های ذخیره شده، را ندارد.

قالیباف تصریح کرد: این موضوع کاملا روشن است و دیروز هم درباره آن بحث و تصمیم گیری شد و این مسائل را جهت اطلاع نمایندگان عرض کردم.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار