کد خبر:۹۳۶۷۵۵

تأکید دیرهنگام اسحاق بر لزوم سرمایه‌گذاری در برق

در حالی که در ماه‌های پایانی دولت دوازدهم هستیم، معاون اول رئیس جمهور امروز با هشدارآمیز دانستن خاموشی‌های اخیر اعلام کرد که باید با برنامه ریزی و اتخاذ تدابیر لازم، انگیزه بخش خصوصی را برای سرمایه گذاری در این بخش افزایش دهیم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، طبق اعلام پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رئیس جمهوری، اسحاق جهانگیری در نشست امروز شورای اقتصاد، با اشاره به گزارش وزارت نیرو در خصوص سرمایه گذاری در نیروگاه‌های برق آبی، بر لزوم حمایت از سرمایه گذاری در صنعت برق کشور تاکید کرد و گفت: "سرمایه گذاری در صنعت برق یک نیاز ضروری برای کشور است و خاموشی‌های چند روز اخیر در واقع یک هشدار بود تا با برنامه ریزی و اتخاذ تدابیر لازم، انگیزه بخش خصوصی را برای سرمایه گذاری در این بخش افزایش دهیم. "

تأکید معاون اول رئیس جمهور بر ضرورت سرمایه گذاری در برق و اتخاذ تدابیری برای افزایش انگیزه بخش خصوصی به منظور سرمایه گذاری در بخش برق، درحالی است که در ۸ سال گذشته در این خصوص کوتاهی‌ها و کم‌توجهی‌های بسیاری شده و در ماه‌های پایانی دولت، جهانگیری بر امری تأکید می‌کند که دولت متبوعش در ۸ سال نسبت به آن کم‌کاری کرده و متهم به ترک فعل است.

در ۸ سال گذشته، بخش خصوصی صنعت برق بار‌ها و بار‌ها در خصوص مشکلات سرمایه گذاری در صنعت برق و چالش‌های این حوزه اعلام نظر کرده و در مذاکرات مستقیم و غیرمستقیم با وزارت نیرو و اعضای هیئت دولت، خواستار چاره اندیشی برای رفع مشکلات این حوزه بوده؛ با این حال در شرایطی دولت دوازدهم به کار خود پایان می‌دهد که اغلب مشکلات بخش خصوصی در صنعت برق، همان‌هایی است که در سال ۹۶ (ابتدای دولت دوازدهم) و در سال ۹۲ (ابتدای دولت یازدهم) وجود داشته و دولت‌های یازدهم و دوازدهم برای رفع این مشکلات تدبیری به خرج نداده اند.

اگر معاون اول رئیس جمهور و دیگر مسئولان دولت، هشداری که امروز در پایان دولت و در آستانه انتخابات دور سیزدهم ریاست جمهوری شنیده و درک کرده اند را در سال‌های گذشته می‌شنیدند و درک می‌کردند، امروز شاهد بروز خاموشی‌های گسترده در کشور نبودیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار