راه مدرسه و مسجد بايد دو طرفه باشد
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۶۹۹
وزير آموزش و پرورش در نوزدهمين اجلاس سراسري نماز:

راه مدرسه و مسجد بايد دو طرفه باشد

وزير آموزش و پرورش در نوزدهمين اجلاس سراسري نماز گفت: روحاني مثل اکسيژن براي مدرسه است و حضور و رابطه وي با دانش‌آموزان بايد رابطه دوستانه باشد تا راه بين مدرسه و مسجد دوطرفه شود.

به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از بيرجند، حميدرضا حاجي بابايي صبح امروز در نوزدهمين اجلاس سراسري نماز در بيرجند، تصريح کرد: روحاني مثل اکسيژن براي مدرسه است و حضور و رابطه وي با دانش‌آموزان بايد رابطه دوستانه باشد تا راه بين مدرسه و مسجد دوطرفه شود. 

وي افزود: رسالت آموزش و پرورش رسالت بزرگي در تعليم و تربيت است، به گونه‌اي که مقام معظم رهبري همواره از آن در بيانات خود به عنوان يک امر نخست بر همه امور ياد مي‌کنند.

حاجي بابايي اظهار داشت: با توجه به مطالبه مقام معظم رهبري مبني بر تحول اساسي و بنيادين در آموزش و پرورش و نوع نگاهي که بايد به مدرسه و دانش‌آموز و معلم شود، فصل جديدي از کار در آموزش و پرورش آغاز شده است.

وزير آموزش و پرورش اين فصل جديد را تامين نيازهاي دانش‌آموزان در مدرسه و محله دانست و افزود: يکي از مواردي که در تحول بنيادين مطرح است، نوع نگاه به دانش‌آموزان است.

وي تاکيد کرد: قطعا آموزش و پرورش يکي از ارکان خانواده است که نقش محوري را در تربيت فرزندان‌ آنها ايفا مي‌کند.

حاجي بابايي نياز دانش‌آموز امروز را نياز واقعي و اساسي انساني دانست و افزود: دانش‌آموز بايد به گونه‌اي تربيت شود تا در آينده بتواند به عنوان يک انسان مطرح در جامعه زندگي کند.

وزير آموزش و پرورش يادآور شد: بايد مطالب کتاب‌هاي درسي بر اساس آموزه‌هاي ديني باشد، از اين رو از پنج سال گذشته گروهي تشکيل شد و حدود 500 نفر از پژوهشگران حوزه و دانشگاه کار فکري را آغاز کردند و در حال تدوين سند تحول آموزش و پرورش هستند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار