آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۸۵۴۲

کاهش ۲۷ درصدی حجم آب مخازن سدهای کشور

حجم آب موجود در مخازن سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری تا روز جمعه گذشته (هفتم خردادماه) با کاهش ۲۷ درصدی روبه‌رو شده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو از تازه‌ترین گزارش شرکت مدیریت منابع آب ایران حاکی است که از ابتدای سال آبی جاری (ابتدای مهر ماه ۹۹) تا هفتم خردادماه امسال ۲۸ میلیارد و ۸۱ میلیون مترمکعب آب در مخازن سدهای کشور ذخیره شده است.

ذخیره آبی در همین بازه زمانی در سال آبی گذشته (مهرماه ۹۸ تا آخر شهریور ۹۹) ۳۹ میلیارد و ۶۸ میلیون متر مکعب بوده است.

کل ورودی آب به مخازن سدها از ابتدای سال آبی جاری تا هفتم خرداد ۲۵ میلیارد و ۲۹ میلیون متر مکعب است، اما در سال آبی گذشته این میزان ۴۷ میلیارد و ۵۸ میلیون متر مکعب بوده که نشان از کاهش ۴۷ درصدی دارد.

میزان خروجی آب از سدها نیز از ابتدای سال آبی جاری تا هفتم خرداد به رقم ۲۳ میلیارد و۶۳ میلیون متر مکعب رسید. در حالی که در سال آبی قبل از آن در همین بازه زمانی میزان خروجی آب از سدها ۳۶ میلیارد و ۴۶ میلیون متر مکعب بوده که کاهش ۳۵ درصدی را نشان می‌دهد.

اکنون درصد پُر شدگی آب سدهای کشور به ۵۷ درصد رسیده است.

ظرفیت کل سدهای کشور ۵۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون متر مکعب است.

وضعیت موجودی آب سدها درحالی با کاهش همراه شده که سازمان هواشناسی کشور روزهای گرم و بدون باران را تا پایان هفته برای بیشتر مناطق کشور به‌جز استان‌های ساحلی خزر (گیلان، مازندران، گلستان) و اردبیل پیش‌بینی کرده است.

«کبری رفیعی» روز دوشنبه درباره وضعیت آب وهوا به خبرنگار اقتصادی ایرنا گفت: جوی پایدار همراه با افزایس نسبی دما را تا پایان هفته برای بیشتر کشور پیش‌بینی می‌شود.

این کارشناس هواشناسی ادامه‌داد: هوا روبه‌ گرم‌تر شدن است، اما از بعدازظهر دیروز و امروز با توجه به نفوذ جریانات خنک شمالی بر روی دریای خزر، در استان‌های ساحلی این دریا، همین‌طور اردبیل و خراسان شمالی کاهش دمای بین ۶ تا ۱۰ درجه رخ می‌دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار