آخرین اخبار:
کد خبر:۹۳۹۷۶۱

آخرین وضعیت نامزد‌ها در شبکه‌های اجتماعی/ رئیسی پیشروی تولید محتوا در شبکه‌های اجتماعی

مرکزپژوهشی بتا با داده کاوی حدود ۴۹/۴ میلیون پست در فضای مجازی در یک هفته گذشته به رصد و بررسی داده‌های پیرامون ۷ نامزد انتخابات۱۴۰۰ در شبکه‌های اجتماعی را پرداخته است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مرکزپژوهشی بتا با داده کاوی حدود ۴۹/۴ میلیون پست در فضای مجازی در یک هفته گذشته به رصد و بررسی داده‌های پیرامون ۷ نامزد انتخابات۱۴۰۰ در شبکه‌های اجتماعی را پرداخته است.

۸ تا ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ به طور کلی ۱۷/۱ میلیون پست در تلگرام، ۱۳/۱ میلیون پست در اینستاگرام و ۱۹/۲ میلیون توییت منتشر شده است.

 در این بین ۱/۳۶۸ میلیون پست در تلگرام، ۱/۳۱۱ میلیون پست در اینستاگرام و ۴/۸۷۵ میلیون توییت پیرامون انتخابات تولید شده است.

 در مجموع سه بستر حدود ۳/۷۷۸ میلیون محتوا در فضای مجازی پیرامون ۷ نامزد انتخابات تولید شده که بیشترین تولید محتوا در هر سه بستر متعلق به رئیسی بوده است.

آخرین وضعیت نامزد‌ها در شبکه‌های اجتماعی/ رئیسی پیشروی تولید محتوا در شبکه‌های اجتماعی


جلیلی و همتی به ترتیب رتبه دوم و سوم بیشترین داده‌های اینستاگرام و توییتر را دارند.

داده‌های جلیلی در تلگرام بر خلاف دو بستر دیگر پایین است.

همتی و قاضی‌زاده به ترتیب بیشترین داده تلگرام را دارند.

میزان لایک و بازدید محتوای پیرامون رئیسی بیش از سایر نامزد‌ها بوده است.

همتی پس از رئیسی بیشترین بازدید تلگرام و لایک اینستاگرام را دشته است.

جلیلی نیز در توییتر بیشترین لایک را پس از رئیسی دریافت کرده و در جایگاه دوم قرار دارد.

آخرین وضعیت نامزد‌ها در شبکه‌های اجتماعی/ رئیسی پیشروی تولید محتوا در شبکه‌های اجتماعی

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار